Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Getty Images

Perfekte når du skal reise i julen

ARTISTRY

Tips og triks for å ta vare på huden og få en flott makeuplook til jule- og nyttårshelgen!

Uansett om du skal hjem til jul eller benytter deg av fridagene til en spennende feriereise, kan flyreiser eller andre lange reiser ofte føre til trett og dehydrert hud. Hjelp huden din å bekjempe tretthet og alltid være klar for Instagram med noen tips og triks fra hudpleieekspertene hos ARTISTRY™. De vet virkelig hvordan du kan pleie vandrelysten på skjønnhetsreisen.

For det første er det viktig at du, før du drar noe sted, forbereder huden på den lange reisen som ligger foran deg. Så snart du har pakket kofferten kvelden før, bør du ta frem Artistry Signature Select™-maskene dine og gi huden en foryngende behandling med multimasking!

Hvordan? Dette er de trinnene vi anbefaler:

  1. Påfør poleringsmasken som en samlet behandling for hele ansiktet for å klargjøre huden til de neste trinnene. Poleringsmasken vil nære og jevne ut huden ved å fjerne døde hudceller.

  2. Deretter påfører du hydreringsmasken på panne, T-sone, kinn og hake. Den gir dyptgående fukttilførsel og beroliger huden.

  3. For å bidra til å friske opp og gjøre mørke poser under øyene lysere kan du bruke oppfriskningsmasken under øynene.

  4. Til slutt påfører du oppstrammingsmasken langs kjevebenet og på halsen. Den vil bidra til å løfte linjer på halsen.

Etter at du har vasket av maskene, vil huden føles fastere og se sunnere og klarere ut – perfekt for den lange reisen dagen etter.

Uansett hvor du skal i julen, har ARTISTRY STUDIO™ Bangkok Edition den perfekte looken for deg. Den inneholder en fantastisk kombinasjon av farger og glitter som gjøre deg både vakker og glamorøs. Og husk å forberede huden med Artistry Signature Select-maskene før du påfører makeup!

Reiser til et varmt klima

Hvis du skal reise til et varmt sted i julen, er det stor sjanse for å at du vil svette en del, spesielt hvis det er varmt og fuktig eller tropisk. For å holde makeupen skal være lett og enkel, og samtidig imponerende, kan du prøve denne enkle, men modige looken.

  1. Påfør den lyseste nyansen av øyenskygge fra On-the-Go-paletten på øyelokkene. Gi vippene ekstra volum med Mascara Base Primer etterfulgt av ARTISTRY STUDIO NYC Mascara.

  2. For flotte lepper kan du bruke enten Sunset Goddess eller Fuchsia Goddess 2-in-1 Matte Lip Crayon. Begge fargene vil gjøre leppene dine fyldige og klare.

Reiser til et kaldt klima


Vintermakeup er alltid litt kraftig, og det passer spesielt når du skal ut på byen og vil gjøre inntrykk. Skap en elegant, glødende look for de store øyeblikkene i jule- og nyttårshelgen!

  1. La øynene dine skinne med vår Gold Crush Shimmering Cream Eye Shadow. Ram dem klart inn med Gilded Amethyst Kajal Eyeliner på det nedre øyelokket.

  2. Gi vippene ekstra volum med Mascara Base Primer etterfulgt av ARTISTRY STUDIO NYC Mascara.

  3. Velg din perfekte rouge fra On-the-Go-paletten, og påfør den med et lett trykk mot kinnbena.

  4. Bruk Rose Goddess 2-in-1 Matte Lip Crayon til å få leppene til å skille seg ut.

Uansett hvor du skal i julen, kan du legge ut dine beste looks og multimaskekombinasjoner på sosiale medier. #ArtistryStudio #passionista #WearItShareIt; #MySignatureMask; #multimasking

Hjemme i julen

Det beste med å feriere hjemme, er at du kan slappe av i ditt eget hjem og ikke trenger å reise i det hele tatt! Ta deg en #GirlsNightIn eller en #GirlsNightOut, og skjem bort huden din med Artistry Signature Select-maskene før du påfører favorittlooken din fra ARTISTRY STUDIO Bangkok Edition. Og best av alt: Hvis du har problemer med gaveideer denne julen, kan du jo gi bort en serie med disse produktene til venner og familie. Så kan dere ha det hyggelig med å eksperimentere og nyte disse nydelige produktene!

© Stocksy

Hvis du ikke er sikker på hvilke masker du bør bruke eller hvilken makeup som passer deg best, kan ARTISTRY Virtual Beauty-appen hjelpe deg å finne din signaturmaske (#MySignatureMask) og den beste makeuplooken med Bangkok Edition. Husk å laste ned ARTISTRY Virtual Beauty-appen for Apple eller Android hvis du ikke allerede har gjort det!

Beslektet innhold

Skap en spaopplevelse hjemme

ARTISTRY

Mer

Unn deg en ansiktsbehandling hjemme med disse maskene

ARTISTRY

Mer

Neste stopp – Bangkok!

ARTISTRY

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår