Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Unn deg en ansiktsbehandling hjemme med disse maskene

ARTISTRY

Hva med å piffe opp #girlsnightin video kvelden? Lag dine egne maskers.

Med tanke på tiden vi er inne i med koronavirus, og at vi er mye mere hjemme, leter vi etter nye måter å slappe av på før vi tar kvelden. Det er ikke sikkert du kan ta en spakveld hjemme sammen med gode venner, men du kan invitere til en video spa hvor alle tar på valgte masker sammen. Unn deg en velfortjent #girlsnightin med disse maske oppskriftene. Unn deg en personlig maskeopplevelse - la farger, teksturer og deilige dufter glede alle dine sanser.

Med fem forskjellige type masker å velge mellom, kan du målrettet løse forskjellige hudproblemer ved å velge en passende kombinasjon av masker – eller kanskje helt enkelt bruke en maske som behandler hele ansiktet med en gang. Uansett hva du velger: ha de gøy, vær kreativ – helt enkelt vær deg selv!

La oss se nærmer på disse fem spennende lekre maskene. Hver av dem kan brukes som en hel maske eller brukes på utvalgte områder. Lær hvordan du best kan bruke dem på den perfekte «multimasking» opplevelsen.


Hydrating Mask: ½ agurk, kuttes i skiver, 2 spisekjeer aloe vera gel

Beskrivelse: 1. Putt agurk i blenderen og bland godt. 2. Tilføy 2 spisekjeer med aloe vera gel og bland godt inntil den er myk og uten klumper 3. Masser masken på ansikter og la den virke i 30 minutter. Skyll av og tørk ansiktet med et tørt og mykt håndkle.

Dersom huden din er stram og tørr kan du prøve denne fuktighetsgivende masken som roer irritert og skadet hud, skadet av ytre faktorer som sol og vind. Bruk den i kombinasjon med de andre maskene på T-sonen, kinn, hake eller på hals/nakke.


Brightening Mask: 3 spiseskjeer med appelsin juice, 4 spiseskjeer med honning

Beskrivelse: 1. Bland ingrediensene sammen 2. Påfør blandingen på ansiktet og la den virke i 15 minutter 3. Skyll av med lunkent til varmt vann og påfør fuktighet med en gang. Lys opp med denne ansiktsmasken som lysner hudtonen og bekjemper trett hud forårsaket av stress, mangel på hvile og ruskevær. Bruk denne på pannen, T-sonen, kinn, hake eller øye området for en ekstra merkbar lysende følelse! Husk at når du bruker den rundt øynene, unngå området rundt de nedre øyenvippene.


Purifying Mask – kompakt fransk leire med sitrus

Se hvor mye klarere huden føles og ser ut så snart du bruker denne rensemasken av fransk leire. Den renser dypt ned i porene og fjerner overflødig olje og talg mens den omslutter deg i et eventyr av sitrusduft! Det er som å gå gjennom en sitrushage på en varm sommerdag. Påfør den på pannen eller T-sonen for en mest mulig rensende følelse.


Firming Mask – honningaktig gelé med granateple

Denne masken gir deg en varmende fornemmelse mens den bidrar til å løfte fine linjer og stramme opp huden på halsen. Masser den inn i huden i sirkelbevegelser i to minutter for å fremme blodsirkulasjonen mens du påfører den på pannen, kinnene, langs kjevebenet eller på halsen. Hvem kunne vel ane at en ansiktmaske kunne gi deg den samme følelsen som en god og varm klem!


Polishing Mask – naturlig skrubb med sukker og solbær

Ikke bare pakker denne masken deg inn i en frisk solbærduft, den naturlige sukkerskrubben vil også eksfoliere bort døde hudceller. Påfør denne masken i sirkelbevegelser for å fjerne gammel hud, spesielt på pannen og i T-soneområdet. Legg merke til hvordan den jevner ut huden og gir deg en strålende glød.


For mer hints og tips besøk vår Amway sammen hjemmerfra.


Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår