Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Freidig. Vakker. Bangkok.

ARTISTRY

Gi looken din litt ekstra farge og glans inspirert av Thailands pulserende hovedstad!

© Christopher Wadsworth

Levende, frisk, strålende – verden blir litt vakrere med den nye ARTISTRY STUDIO™ Bangkok Edition!

Vi har sett byen som aldri sover og lysenes by. Nå er det tid for tredje stopp på vår ARTISTRY STUDIOTM-reise jorden rundt – den fargerike byen Bangkok!

Det nyeste tilskuddet i familien, ARTISTRY STUDIO Bangkok Edition, er inspirert av det skinnende gullet, de levende fargene og den uendelige energien i Thailands hovedstad, med emballasje som er designet av de to fantastiske thailandske designerne og søstrene Nualtong og Pattreeda Prasarnthong . Hvis du likte utgavene våre fra New York og Paris, vil du elske denne freidige eksklusive kolleksjonen!

Vil du vite mer? La oss se litt nærmere på denne spennende kolleksjonen, som kommer i begrenset antall:

Farger som fremhever og gløder

On-the-Go Palette kan raskt bli din beste venn. Det kompakte settet inneholder en fullstendig palett av farger for hele ansiktet for en fullstendig Bangkok-forvandling. Øyenskygger i tre matchende farger vil fremheve og definere øynene dine, mens to rougefarger som kan blandes og tones sammen og en lysende highlighter gir kinnene dine en rosa glød.

TIPS: Bruk ARTISTRY Brush Set TM for perfekt påføring – en absolutt nødvendighet for alle sminkeglade!

La øynene skinne!

Gilded Amethyst Kajal Eyeliner er den perfekte måten å fremheve øynene dine på!

Er det noe Thailand spesielt inspirerer med, er det sin tradisjonelle, hypnotiske dans Ram Thai. Kvinnene beveger seg grasiøst og langsomt mens de fanger publikums oppmerksomhet med øynene. Det er derfor øyesminken i vår Bangkok Edition bar blitt en stor favoritt her hos oss. Begynn den freidige looken med Shimmering Cream Eye Shadow – påfør tynt for en transparent glans, eller bruk litt mer for ekstra glamour. En innebygd primer vil få fargene til å sitte for å sikre at du ser forførende vakker ut både dag og natt!
For å heve looken til nye høyder definerer du øynene med enten Emerald Garden eller Gilded Amethyst Kajal Eyeliner. Den spesielle formen sikrer at tuppen alltid er skarp og klar til bruk.

TIPS: Du kan også bruke Kajal Eyeliner som øyenskygge. Til slutt tar du det hele opp på øverste nivå ved å påføre Mascara Base Primer under vår NYC Edition Mascara for å forsterke øyenvippene. Den vil gi større volum, lengde og tykkelse til vippene – enn før du har påført din favorittmaskara fra ARTISTRY.

TIPS: Last ned ARTISTRY Virtual Beauty-appen på iPhone eller Android, og prøv ut favorittkombinasjonene dine så du og dine sminkeglade venner alltid er Insta-klare!

© Christopher Wadsworth

Tør å skinne freidig og klart med de himmelske fargene i vår 2-in-1 Matte Lip Crayon.

Frodige lepper til store opplevelser

Glem vanlige leppestifter, vi har en helt ny fargestift til deg! Vår 2-in-1 Matte Lip Crayon vil få deg til å føle deg som en gudinne med sine rike, levende farger og en fløyelsmatt finish. Hvorfor ikke kombinere fargene fra Bangkok med en freidig nyanse av Fuchsia Goddess eller Sunset Goddess? Den overdimensjonerte skrublyanten fungerer akkurat som en leppestift, men du kan også bruke den smale spissen som en leppeblyant for å definere leppene.

Skinn klart i kveld!

For å ferdigstille hele looken kan du lyse opp natten med evigvarende glans. Påfør den glitrende Face and Body Shimmer Gel i ansiktet og på kroppen, og skinn klart hele natten!

Vær sosial med andre sminkeglade!

Ikke hold glitteret og glamouren for deg selv. Følg #ArtistryStudio byrundtur på ARTISTRY Europe Instagram eller Facebook og del resultatene dine. Tag innleggene dine med #ArtistryStudio, #passionista og #WearItShareIt og gjør verden reiseglad mens du fortsetter din skjønnhetsreise.

ARTISTRY STUDIO Bangkok Edition kan bli din fra den 23. september 2019!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår