Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© iStockphoto

Sawasdee – Velkommen til Bangkok!

ARTISTRY

Sug inn alle inntrykkene, fargene, energien og kreativiteten i byen som har vært inspirasjonen når ARTISTRYTM STUDIO gjør et stopp i smilets land.

Bangkok er overveldende. Farger, sitrende natteliv, rik kultur, imponerende historie og stolt kreativt uttrykk kommer sammen, uten å overskygge byens følelse av tidløs ro. Når man utforsker gater, smug og torg, et sted mellom et overdådig utsmykket palass, en fargerik langhalebåt og de skarpe vinklene i glasset på en moderne skyskraper, blir det helt tydelig – Bangkok er den perfekte muse.

© Amway

Vår nye ARTISTRY STUDIO Bangkok Edition gjenspeiler fargene og livet i denne spennende byen.

Der kunst og skjønnhet møtes

Inspirert av det fargerike miljøet og århundrer med historie og kulturelt uttrykk har Bangkok produsert en generasjon av kunstnere som ikke skjuler sin kreativitet. Søstrene Nualtong og Pattreeda Prasarnthong, som har skapt illustrasjonene til den nye ARTISTRY STUDIOTM Bangkok Edition, er noen av Thailands unge, internasjonalt anerkjente talenter.

© iStockphoto

Med sine fargerike design vil de representere Bangkok slik de kjenner byen. Inspirert av byens silhuetter, farger, liv og overskudd har de fanget inn en forlokkende, leken og autentisk del av hjembyen – en som snart skal deles med verden.

Et sterkt samarbeid

«Vi hadde det så gøy med å arbeide sammen på designet til denne fantastiske kolleksjonen», sier søstrene. «Det var spennende å uttrykke vår kjærlighet til tegningen og illustrere skjønnheten i hjembyen vår, Bangkok, med ARTISTRY STUDIOs vakre produkter.» Nualtongs energi og hippe personlighet uttrykkes på emballasjen, gjennom tegninger av moteriktige jenter som i dynamiske og feiende bevegelser. Pattreedas bidrag kommer i form av farger og klare, skarpe former som hun bruker til å skape glede og trygghet. «Illustrasjonene våre gjenspeiler kvinner som er glade og som er trygge på seg selv», sier hun.

© Amway

Moteriktige jenter avbildet i fargerike, klare former gjenspeiler illustrasjonsstilene til de kunstneriske søstrene Nualtong og Pattreeda Prasarnthong.

Tre nye looks fra en by som oser av liv:

Skarpe kontraster, glitter og gull og skinnende overflod – Bangkoks skjønnhet kan overføres til sensasjonell makeup på så mange måter. Her er tre av de hotteste, inspirert av denne fantastiske byen:

  1. Glitrende øyne
    Klare øyne som skinner i metallglans uten på noen måte å be om unnskyldning for det, sammen med en naken leppetone og litt ekstra farge i kinnene minner ikke bare om Bangkoks fantastiske palasser og templer, men er også å se på noen av de beste catwalkene i 2019.

  2. Grønt og klart
    I Bangkok handler mye om å være klar, skarp og selvsikker. Ingenting stemmer bedre med dette enn den nye trenden med grønn øyenskygge og eyeliner. I en kombinasjon av makeup og kunst trekker skarpe, grønne øyne, sammen med myke lepper og kinn, til seg den riktige formen for oppmerksomhet.

  3. Glød og glans
    Naturlig utseende med en sunn tropisk glød er en levendegjøring av Bangkoks uanstrengte skjønnhet. Trenden, som vi så på Badgley Mischka-visningen i 2019, realiseres med bronse rundt øynene, rosa lepper og glødende kinnben.

Er du klar til å gjør Bangkoks skjønnhet til din egen? Følg med her ...

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår