Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Foundation i et nøtteskall: lett og vakkert

ARTISTRY

Med sol og varme følger behovet for en lettere foundation.

Alle ønsker ulike looker med makeupen sin, og riktig foundation er en del av det. Selv om vi vil ha et underlag som ser naturlig ut, betyr ikke det at vi ikke skal bruke sminke – eller beskytte oss mot UV-stråler.

Lett, pustende dekning med lindrende eller fukttilførende egenskaper og pålitelig solbeskyttelse er en vinnende kombinasjon på fine sommerdager eller i varme klimaer. Uansett om du sitter i hagen eller spaserer på en subtropisk strand, har vi det du trenger med våre praktiske, multifunksjonelle foundations.

Kraftig beskyttelse

Unngå misfarging og aldersflekker senere i livet ved å beskytte huden din mot skadelige UV-stråler i dag. ARTISTRY IDEAL RADIANCE™ gir ikke bare god dekning med solfaktor 50 for å beskytte mot akkurat det, den jevner også ut hudtonen med en formulering som gir huden glød – og resultatene er strålende! Dette alt-i-ett-produktet egner seg for alle hudtyper og er tilgjengelig i tre ulike nyanser.

Gni bort ujevnhetene

Hvis du har små områder med ujevn pigmentering, er lett dekning nok til at huden ser feilfri ut. Du vil beholde din egen, naturlige hudtone, men uten feil og lyter, så beskyttelse er viktig. Nøkkelproduktet for deg bør være en skjønnhetsprimer. ARTISTRY EXACT FIT™ Beauty Balm Perfecting Primer kan brukes om sommeren som lett dekning, i tillegg til en fullstendig dekkende solfaktor 30. Og hvis du er ute etter noe mer dekkende, kan denne BB-kremen brukes som primer under din vanlige foundation slik at den sitter godt på huden hele dagen, noe som gjør den til et virkelig multiprodukt..

Fukttilførende helter

Hudpleieproduktene dine skal lindre huden og gjøre hudcellene rundere ved å holde på fukten hvis den er dehydrert – og selv fet hud kan ofte bli dehydrert. Alle HYDRA-V™-produktene inneholder vann fra Syltebøkilden i Eresfjord og hawaiisk acai som gir målrettet fukttilførsel.

Sheer Weightless Foundations fra samme serie gir også dyp fukttilførsel, men i tillegg gir de en lett dekning i ni ulike nyanser for å passe til alle hudtoner – og overflaten er lett, naturlig og duggfrisk. Formuleringen er lett og virker ikke poretilstoppende, slik at den lar huden puste og egner seg også for sensitiv hud. Solfaktor 15 beskytter huden mot miljøpåvirkning. Sheer Weightless Foundations er praktiske, multifunksjonelle og noe man bare må ha!

To tips til slutt:

  1. Husk at basen alltid må tilpasses personlig etter din hudtone, din undertone og dine behov for at du skal få den looken og overflaten du ønsker.

  2. Ha alltid med deg EXACT FIT Translucent Pressed Powder så du kan få bort alt overflødig fett fra huden mens du er på farten – og se frisk ut med en silkematt hud hele dagen lang.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår