Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Shutterstock

Prøv den, elsk den, bruk den, del den!

ARTISTRY

Kommer snart: Du kan gjøre alt dette og mye mer med ARTISTRY Virtual Beauty-appen!

Uansett om du er ute etter de siste nyvinningene innen hudpleie eller farget kosmetikk i de nyeste motefargene, har vi et nytt, morsomt digitalt verktøy for alle ABO-er, ARTISTRY-fans og andre entusiaster!

  1. Finn de riktige hudpleieproduktene, personlig tilpasset dine individuelle hudpleiebehov

  2. Velg de mest flatterende makeup-nyansene og -strukturene for din hudtone og dine øyne, lepper og kinn

Om appen

Startside
Alltid oppdatert med de nyeste merkene og produktlanseringene, slik at du alltid kan holde deg oppdatert på din personlige skjønnhetsreise.

Hudpleie
- Vurder hudens behov virtuelt, og lær hvordan du bør behandle dem med råd om tilpassede produkter og skjønnhetsrutiner
- Vis appen en selfie for å få tilbakemelding med Skin Analysis Mapping, som har et poengsystem for hudens alder (jo yngre, jo bedre!) og hudens helse (jo høyere poeng, jo sunnere er den!)
- Appen påpeker hudproblemer med stor nøyaktighet, inkludert misfarging, flekker og rynker
- Svar på spørreskjemaet for å indikere hvilke problemer du ønsker å ta hånd om
- Få personlige produktanbefalinger
- Knytt sammen all denne informasjonen i appens Skin Diary Report, og spor fremgangen i hudens helse og utseende

  • 240p
  • 360p
  • 480p
  • 720p

Se appen i funksjon!
Se hvordan du kan analysere din egen hud og prøve ut en lang rekke forskjellige looker ved hjelp av telefonen!

Makeup
Bruk Experience Makeup Augmented Reality Tool i appen til å prøve ut ulike sminkefarger virtuelt, akkurat der du helst vil være, med smarttelefonen din, – du trenger ikke å faktisk legge sminken på ansiktet.

I stedet ser du en øyeblikkelig forvandling på en selfie ved å klikke på virtuelle nyanser for å se hvordan de ville se ut i virkeligheten! Så prøv og se hvilke farger og strukturer som passer deg best, og hvordan ulike produkter ser ut sammen.

Prøv de nyeste makeup-lookene med Experience Makeup

Når du har valgt de produktene du liker best til den looken du du er ute etter, kan du gå videre til å bestille dem. Deretter kan du fortelle andre om det ved å dele bilder av deg selv – med makeupen på og produktene i hånden – på sosiale medier! #wearitshareit

Attraktiv døråpner

For ABO-er som selger ARTISTRY-merker og -produkter er denne appen et nyttig salgsfremmende og forretningsbyggende verktøy. Prøv ut appen selv først for å bli kjent med dine egne poeng og produktanbefalinger.

Appen er et perfekt verktøy når du er ute på produktdemonstrasjoner his kunder, så du ikke trenger å ha alle produktene med deg – alt du trenger er en smarttelefon. Åpne appen, og engasjer villige kunder i en morsom samtale om deres egne hudpleiebehov og looker de vil prøve ut.

Last ned ARTISTRY Virtual Beauty-appen for Apple - eller Android -enheter gratis via Apple Store eller Google Play, og se hvordan kosmetikksalget ditt og gruppen av entusiaster rundt deg vokser!

KOMMER SNART!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår