Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Getty Images

Huden din er helt unik

ARTISTRY

Er du lei av rynker, mørke flekker eller matthet? Tilpass hudpleien din med vårt nylig lanserte, kraftige tre-i-ett-serum.

Kvinner over hele verden, uansett alder eller etnisitet, sliter med de samme hudproblemene. Uansett om huden er tørr, dehydrert eller matt, om vi har rynker, urenheter eller mørke flekker, er vi alltid på jakt etter produkter som løser våre personlige problemer. Fordi huden er noe vi har på oss hver eneste dag!

Med vår overflod av erfaring innen hudpleie, og etter å ha analysert over 32 000 ansikter, er ARTISTRY stolte over å kunne lansere det nye ARTISTRY SIGNATURE SELECT™ Personalized Serum.

Dette er den mest personlig tilpassede løsningen ARTISTRY noen gang har produsert, og med ARTISTRY SIGNATURE SELECT Personalized Serum tilbyr vi ikke mindre enn 25 mulige kombinasjoner for å ta hånd om de mange og spesifikke hudproblemene hver enkelt kvinne kan ha, slik at din signaturløsning leverer på høyt nivå og gir deg en sunn og vakker hud.

Ett serum, tre hudproblemer

Rynker, fine linjer, mørke flekker, matthet eller tørrhet? Du trenger ikke å bruke flere ulike serumer! ARTISTRY SIGNATURE SELECT Personalized Serum er en tre-i-ett-løsning som kan fokusere på opptil tre enkeltproblemer og ta hånd om dem direkte. Den er lett og absorberes raskt og trenger inn i lagene i huden for å finne kilden til hvert problem og reparere hudens utseende.

ARTISTRY SIGNATURE SELECT Personalized Serum består av ARTISTRY SIGNATURE SELECT Base Serum pluss tre av fem mulige forsterkere (Anti-Wrinkle, Firming, Anti-Spot, Brightening, Hydration). Vi har brukt en spesiell teknologi for å beskytte formuleringene og så de holder seg friske til de blandes, og serumet er testet og har bevist sin effekt når basen blandes riktig med opptil tre forsterkere.

ARTISTRY SIGNATURE SELECT Personalized Serum er lett å bruke!

  1. Velg de forsterkerne du vil ha, basert på dine behov

  2. Bland dem med baseserumet

  3. Fest forsterkerne til flasken

  4. Vri av for å la innholdet blande seg

Er du ikke sikker på hvilket personlig serum du bør velge? Få en individuell evaluering av huden din i den NYE ARTISTRY Virtual Beauty-appen, tilgjengelig fra 10. juni!

Høyere konsentrasjon av aktive nøkkelingredienser

Serumer er produkter du påfører huden etter rensing og før fuktighetskrem. Fordelen med dem er at de er lette og absorberes raskt, slik at ingrediensene føres innover i hudlagene for å ta hånd om problemene ved roten. De er som en kraftig fordelspakke.

Baseserumet er drevet av vårt 100 % fytoinfusert vann som inneholder en blanding av fem planteprodukter fra NUTRIWAY™, inkludert spinatekstrakt, granateple, grønn te, acerola-kirsebær og solbær. Det har den høyeste konsentrasjonen og det største antallet NUTRIWAY-ingredienser som ARTISTRY noen gang har brukt i ett enkelt produkt.

Kvinner vil ha personlig tilpassede produkter på alle områder i livet, slik at vi kan nå opp til de skjønnhetsidealene vi vet vi kan oppnå med produkter av høy kvalitet. Med kraften av opptil tre serumer i ett kan du oppleve det mest personlig tilpassede serumet ARTISTRY har laget så langt – og så dele erfaringen med kundene dine!

Beslektet innhold

Fordi du er spesiell

ARTISTRY

Mer

Detox Duo Solution

ARTISTRY

Mer

Utvikle virksomheten din med handelsverktøy!

Personlig pleie

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår