Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Bare for deg

ARTISTRY

Hvordan serumer tar hånd om våre svært individuelle hudpleiebehov

Det er ikke lett å følge med i en evig skiftende verden av hudpleie. Det som er enkelt, er å finne et produkt som passer dine behov og leverer resultater. Alt du trenger er ARTISTRY™.

ARTISTRY har alltid ligget «to skritt foran» konkurrentene – frem til nå, hvor de ligger milevis foran! Med de fineste ingredienser som gir de synligste resultatene, maksimerer ARTISTRY-produktene effektiviteten samtidig som de omfavner personlig tilpassing.

Først ut kommer maksimal effektivitet. Hvert produkt i en hudpleiekolleksjon spiller en viktig rolle. Jeg forklarer alltid for kundene mine at de virkelige fordelene kommer ved bruk av en fullstendig hudpleiekolleksjon, omtrent som et team som samarbeider. Hvis du vil få maksimalt ut av et behandlingsprodukt, må du ha ren hud, og det betyr et godt renseprodukt. For å få det beste ut av en fuktighetskrem, må du sikre minimal oppbygging av døde hudceller – og det betyr et godt eksfolieringsprodukt, og så videre – dere forstår hva jeg snakker om.

  • 240p
  • 360p
  • 480p
  • 720p

Michelle forklarer hvorfor hudpleie handler om deg! Vi gjør oppmerksom på at denne videoen bare finnes på engelsk.

Når det handler om å levere den høyeste konsentrasjonen av aktive ingredienser, er et «serum» et absolutt «must have»-produkt. På grunn av formuleringene har serumer evnen til å trenge dypt inn i de ulike lagene i huden og levere aktive ingredienser til de veldig spesifikke delene av huden som de er beregnet på. ARTISTRYs serumer inneholder svært spesifiserte aktive ingredienser som bæres av en base full av antioksidanter og NUTRIWAY-ingredienser som drives inn i huden med kraft og renhet – helt ulikt noe annet produkt på markedet.

Deretter må vi snakke om å omfavne personlig tilpassing. Hvorfor personlig tilpassing? Fordi vi alle er forskjellige. Vi har ulik hud, ulike påvirkningsfaktorer, ulike livsstiler, ulike genetiske faktorer og ulike bekymringer som, fremfor alt, er i kontinuerlig endring. Det som oppfyller hudpleiebehovene våre i dag, vil antakelig være noe helt annet om seks måneder.

Hvorfor et serum? På grunn av de maksimale fordelene.

Hvorfor personlig tilpassing? Fordi det handler om DEG!

Beslektet innhold

Detox Duo Solution

ARTISTRY

Mer

Utvikle virksomheten din med handelsverktøy!

Personlig pleie

Mer

På tide å bli glad i deg selv

Skjønnhet

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår