Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Shutterstock

Ooh-la-la!

ARTISTRY

Passionistas, nå forlater vi New York til fordel for «The City of Lights».

Eiffeltårnet, Moulin Rouge, Louvre, Champs-Élysées ... Paris. For en by! Full av liv, lys, kunst og kultur – ikke rart at Paris ble valgt som inspirasjon for neste trinn på ARTISTRY STUDIO™- reisen.

En ny kolleksjon av farget kosmetikk og en begrenset utgave med glitrende badesalter er nå tilgjengelige i fantastisk innpakning, designet eksklusivt for oss av den franske kunstneren Adolie Day. De av dere som elsket NYC-kolleksjonen, vil elske den eksklusive Parisian Style Edition!

Se på videoen.

Send deg selv på en rundreise i parisisk stil.

Din look, på din måte

Uansett om du vil uttrykke en side av deg selv som er naturlig og feminin, elegant og subtil eller sterk og glamorøs, kan du prøve ut denne kolleksjonens fristende farger av frukt, blomster og franske søtsaker. Uansett hva du velger, vil du omskape deg selv til en ekte parisisk skjønnhet.

Uimotståelige øyne

Ram inn ansiktet ved å forme og definere øyenbrynene med vår 3-in-1 Brow Shaper – du kan velge om du vil legge på en diskret Crème Caramel eller gå for en dypere, mer femme fatale Café Chocolate.

Påfør Eye Shadow Palette i de livfulle pastellfargene i Macarons, Shimmering Watercolours à la Monet eller glitrende City of Lights. Hver palett består av seks nyanser av silkemyke pudderskygger, slik at du kan uttrykke deg akkurat som du vil – enten det er rolig og klassisk eller ekstravagant og vanvittig!

Elegante kinn og oh-là-là-lepper

La leppene dine rope «ooh la-la!» og gjør kinnene dine vakre med den tofargede Cheek & Lip Duo. Dype og mørke Moulin Rouge, superjentete Polaris Pink eller varme Pantheon Peach er de morsomme doble valgmulighetene – hvor og hvordan du påfører dem, er ditt valg. Gi deg selv den perfekte, parisiske trutmunn ved å fylle på leppefargen med en av de fire friske nye fargene i Liquid Lip Colour, og en naturlig glød i kinnene med en kompletterende nyanse.

Tid til «Moi»

La sansene dine ta et dypdykk i parisisk stil! Denne deilige nytelsen både skjemmer deg bort og gjør deg vakrere. De har alle en vakker signaturduft som gjør hvert eneste bad til en ren glede. Legg sjel og kropp i bløt med en lett og sprudlende Bath Fizzy. Skum deg inn med Multi-Benefit Body Bar for lett eksfoliering og smøring av huden – og bruk den strukturerte siden til å massere overalt der kroppen din vil sette pris på det.

Del lidenskapen

Del opplevelsen din med ARTISTRY Studio!
#ArtistryStudio #passionista #WearItShareIt

En fancy fransk finish

Når du er ute av badet og tørr igjen, tar du turen til Eiffeltårnet og de glitrende lysene ved å smøre på den hurtigabsorberende og klissfrie Glittering Body Jelly over hele deg. Effekten er strålende og glamorøs – og den stimulerer og fukter huden også.

Eller du kan gi deg hen til luksuriøs hudbehandling med Multi-Purpose Dry Oil Spray – bare spray på og masser inn for en naturlig, levende glød og myk hud som er god å ta på.

Beslektet innhold

Fra kunst og kultur til mote

ARTISTRY

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår