Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Detox Duo Solution

ARTISTRY

Et enkelt seksukersprogram for vakker, glødende hud

Konseptet detoksifisering, eller fjerning av giftstoffer, er ikke noe nytt. Som eksperter på helse og skjønnhet forstår vi godt nødvendigheten av å rense både kroppen og huden for forurensninger, giftstoffer, overflødig avfall og rester. Ofte er det kroppens indre systemer vi tenker på, mens vi glemmer at huden ikke bare er kroppens største organ, men også den største «avfallsfjerneren» for kroppen. Dette gjør behovet for detoksifisering og rensing i dybden helt nødvendig. Spørsmålet nå er hvordan det er best å dyprense, og når det er riktig å gjøre det.

Ingen grunn til bekymring, ARTISTRYTM har løsningen – ARTISTRY Detox-løsningen: et seks uker langt program som ånder liv og glød inn i alle hudtyper, uansett alder og tilstand. Ved å kombinere to av Artistrys mest effektive Intensive-produkter – ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Renewing Peel og ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Advanced Vitamin C + HA Treatment – gir den effektiv eksfoliering som fremmer cellefornyelse, samtidig som vitamin C og hyaluronsyre beskytter med antioksidanter og fornyer elastisiteten.

Dette programmet er enkelt:

Uke 1 og 2 er forberedelsesuker

Daglig rutine:

  1. Om morgenen: Rensing, toning, behandling (serum), tilføring av fuktighet

  2. Om kvelden: Rensing, ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Renewing Peel (2 ganger per uke), toning, behandling, tilføring av fuktighet

Uke 3 til og med 6 er de dyprensukene

Daglig rutine:

  1. Om morgenen: Påfør ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Advanced Vitamin C + HA Treatment etter toning og før serum og fuktighetskrem.

  2. Om kvelden: Påfør ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Advanced Vitamin C + HA Treatment, forsterk gjennomtrengingen med Dermasonic-enheten. Deretter fullfører du kveldens dyprensrutine med fuktighetsgivende krem rundt øynene og i resten av ansiktet.

  • 240p
  • 360p
  • 480p
  • 720p

Husk

Fortsett med ARTISTRY Intensive Renewing Peel to ganger i uken, helst om kvelden så du unngår soleksponering i løpet av dagen. Dette enkle seksukersprogrammet tar bare noen få minutter og bare to tilleggsprodukter, og gir ren hud uten giftstoffer som kan puste, beskytte, fornye og gløde.

Din hud, min hud … uavhengig av alder, hudtype og tilstand kan alle ha nytte av detoksifiseringsprogrammet ... på bare seks uker!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår