Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Getty Images

Rens huden, kroppen og sinnet!

ARTISTRY

Det er på tide å bli kvitt giftstoffer, blass hud og uønskede blokkeringer.

I vår stadig travlere verden kan det å bruke et minutt eller to på å stoppe opp, puste og slappe av føles som en sjelden luksus. Men selvpleie bør ikke bli en av våre glemte kunster. Heller det motsatte! Nå som året nærmer seg slutten, bør det omfavnes som en mulighet til å sette ditt fysiske og mentale velvære først. Er du klar til å gi livet ditt en rens og en detox på bare seks korte uker?

Hud: En opplevelse med hjemmebehandling

Huden din må håndtere mye hver eneste dag, som forurensing og naturens elementer. Det bør derfor ikke være noen overraskelse at den kan miste litt av gløden og ungdommeligheten sin hvis du ikke tar godt vare på den. Heldigvis finnes det måter du kan bekjempe dette på.

Hva du må gjøre: Gjør hjemmet ditt om til en skjønnhetssalong med et seksukers detox-program. Skap stemning med dus belysning, musikk og to ARTISTRYTM Intensive Skincare-produkter – Renewing Peel og Advanced Vitamin C+HA Treatment – for å skape en synergieffekt som tar hånd om hudens overflate.

Rens ansiktet om kvelden før du påfører et tynt lag med Renewing Peel. Lukk øynene, slapp av og la det naturlige soppenzymet Mucor Miehei forsiktig skrubbe bort døde hudceller og giftstoffer. Fordi den har evnen til å regulere seg selv, er det ingen fare for å skrubbe for mye. Dermed kan du la tankene vandre og være sikker på at huden blir renset og fornyet og at porene reduseres med opptil 62 %.

Etter 6–8 minutter skyller du av Renewing Peel og stryker en ARTISTRY-toner over ansiktet. Deretter påfører du noen dråper med Advanced Vitamin C + HA Treatment for å dra nytte av synergieffekten.

Merk: Bruk Renewing Peel kun som en del av kveldsritualet ditt, siden dyp skrubbing kan gjøre huden mer sensitiv for sollys på dagtid.

Advanced Vitamin C + HA Treatment er utformet med en høy konsentrasjon av vitamin C og hyaluronsyre, som både styrker og beskytter huden samtidig som den gir fuktighet og reduserer forekomsten av uttrykkslinjer. Den har blitt klinisk bevist til å drastisk jevne ut og reparere vanlige tegn på aldring. Når disse to kombineres, vil de tilby en hudpleieløsning med flere nivåer. Avslutt med din favoritt-fuktighetskrem fra ARTISTRY. Utfør detoxen to ganger i uken i minimum seks uker for sunnere, jevnere og mer ungdommelig hud.

Kropp: En holistisk tilnærming

Selv om leveren og lymfesystemet er ansvarlige for å fjerne giftstoffer i kroppen, finnes det ting du kan gjøre for å gjøre jobben enklere for dem.

Hva du må gjøre: Test deg selv i seks uker og vær mer bevisst på hva du putter i kroppen. Start enkelt ved å drikke masse vann – renset av eSpringTM
Water Treatment System – for å hjelpe nyrene dine med å skille ut giftstoffer og få huden din til å stråle. Kombiner dette med et variert kosthold med diverse frukt og grønnsaker – jo mer fargerikt, jo bedre. Dekk potensielle ernæringsmessige huller med NUTRIWAYTM-tilskudd – spesielt vitamin C, som er en sterk antioksidant. Til slutt bruker du TRUVIVITY by NUTRIWAYTM Beauty Supplement for å beskytte cellene mot oksidativt stress og for å sikre at kroppen stråler i sin helhet.

© Getty Images

Sinn: En mental detox

Verden er full av støy og opplevelser, og ikke alle er like hyggelige. Faktisk blokkerer noen av dem veien til fremtidig suksess. Så, hva nå?

Hva du må gjøre: Sett av én ettermiddag i uken i seks uker til å utføre en mental detox. Du kan håndtere blokkeringer ved å skrive ned negative minner, følelser eller tanker på et papir og brenne det for å gi slipp på dem, skape fred i omgivelsene dine ved å fjerne rot eller oppsøke indre ro ved hjelp av regelmessig meditering eller mindfulness-øvelser – uansett hva du trenger for å klarne tankene og finne løsninger.

Nå kan du kombinere de tre elementene og avslutte året på en frisk og ungdommelig måte.

Beslektet innhold

Vis rynkene hvem som er sjefen

Skjønnhet

Mer

Utvikle virksomheten din med handelsverktøy!

Personlig pleie

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår