Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

ARTISTRY i evolusjon

ARTISTRY

«Enhver kvinne er et individ som ingen andre, et selvgjort kunstverk»

De inspirerende ordene til Edith Rehnborg, en banebrytende gründer og grunnlegger av ARTISTRY™, stemmer like godt i dag som de gjorde da merket ble etablert for 50 år siden. Selv om noen ting alltid er de samme, er det andre som trenger endring. Verden, bedriften din – disse er ikke statiske. De utvikler seg. Når de gjør dette, gjør ARTISTRY det samme og fører med seg spennende nyutviklinger som vil hjelpe deg med å oppnå suksess.

Det er ikke mange merker som kan se tilbake på 50 år med vekst, suksess og inspirasjon. Likevel har ARTISTRY gjort seg fortjent til en plass blant verdens ti bestselgende premium-skjønnhetsvaremerker*, og selges i over 50 land og områder. Produktene brukes av over 5 millioner kvinner verden rundt.

Maktparet Edith og Carl F. Rehnborg hadde troen på personlig velvære og skjønnhet. 

Dette er ikke tilfeldig. Da hun etablerte ARTISTRY, gjorde Edith Rehnborg dette på en grunnmur av kjærlighet og takknemlighet for alt som har med skjønnhet og velvære å gjøre. Hun og ektemannen Carl F. Rehnborg, grunnleggeren av NUTRIWAY, kombinerte disse kjerneverdiene med natur og vitenskap for å skape ernærings- og kosmetikkprodukter som – til den dag i dag – støtter, gir makt til og feirer personlighet og individualitet.

Nå, i sin nyeste transformasjon, bygger ARTISTRY på sin solide grunnmur med tre nye og spennende søyler for varemerket:

Fylt med natur

Ingredienser fra naturen utgjør basen for alle ARTISTRY-produktene

Rene, men svært effektive ingredienser spiller en viktig rolle i ARTISTRY sine hudpleieformler. Disse inkluderer frukt som acerola-kirsebær, høstet inn fra bærekraftige NUTRIWAY™-gårder, samt vann fra Syltebøkilden i Eresfjord, mineraler fra rosa himalayisk stein, perleprotein, soppenzymer – alt spesielt utvalgt av ARTISTRY for sin milde kraft i respektive produkter.

Perfeksjonert av vitenskap

Årevis med vitenskapelig forskning og utvikling har ført til ypperlige skjønnhetsformler og innovasjoner.

Teamene for forskning og utvikling på ARTISTRY har også imponert og jobbet med fantastiske vitenskapelige formler og metoder for produktbruk. Vitenskapen er en sentral del av ARTISTRY. Vi har over 50 års eksperterfaring innen hudpleie, med bevist høy prestasjon gjennom omfattende kliniske tester og sikkerhetstester – og en 100 % tilfredshetsgaranti. Vitenskapsfolk på ARTISTRY har dratt nytte av og respektert naturens makt og gjort den enda større ved hjelp av banebrytende teknologi for å skape ypperlige produkter, fra patentert Micro-X6-peptid i antialdrings-serien YOUTH XTEND™ til unik vitamin C-kompleks og dobbeltvirkende hyaluronsyreblandinger i Intensive Skincare™ Advanced Vitamin C + HA Treatment (med merkevarens første aktiverende kork).

Personlig tilpasset deg

ARTISTRY tror på hver kvinnes individuelle skjønnhet

Edith Rehnborg trodde alltid at «enhver kvinne er et individ som ingen andre, et selvgjort kunstverk». ARTISTRY glemte aldri dette, og har analysert over 32 000 ansikter fra overalt i verden for å utvikle produktløsninger basert på hver kvinnes individuelle skjønnhet og hudpleiebehov. Nå er det på tide å omfavne din unike skjønnhet med produkter som ble skapt med tanke på å skreddersy dem.

Storslått varemerkeevolusjon

ARTISTRY har en stadig voksende portefølje av underserier som arbeider sammen for å dekke alle hudtyper i alle hudpleiefaser så vel som farge- og definisjonskosmetikk for enhver stil. Husk å fortelle kundene om alle og la dem teste produktene under presentasjonen. Fortell dem historien om ARTISTRY, varemerkets filosofi og hvordan det kan gi næring til deres personlige skjønnhet samt hjelpe dem med å uttrykke den. I tillegg er varemerkets unike kulturarv og sterke tilknytninger med NUTRIWAY en eksklusiv mulighet for kryssalg for ABO-er – Michelle D’Aillard forteller oss mer i Beauty Buzz.

Skjønnhetsfellesskap

#BuildKnowledge #ShareYourStory #CreateExcitement

ARTISTRY handler mer om deg enn noe annet. Du vet det, du elsker det og du tror på det. Du er et levende bevis på at produktene funker. Så ikke vær sjenert – spre kunnskapen og forkjærligheten din for skjønnhet og velvære ved å dele ARTISTRY med verden. Lær om produktene, test dem, bruk dem og del dine opplevelser med ARTISTRY-fellesskapet (og alle andre) på sosiale medier. #BuildKnowledge #ShareYourStory #CreateExcitement

*Kilde Euromonitor International Limited; Beauty and Personal Care 2017, kategorien Premium Beauty and Personal Care og underkategorien Premium Skin Care; global RSP-verdi 2016

Beslektet innhold

Gratulerer med jubileet, ARTISTRY!

ARTISTRY

Mer

Fra kunst og kultur til mote

ARTISTRY

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår