Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Tenk som en New Yorker

ARTISTRY

Slipp løs kreativiteten og din unike skjønnhet med en ny og spennende kosmetikkserie inspirert av de hotteste byene i verden!

Det er ingen grunn til å bruke så mye tid på å sminke deg – med ARTISTRY Studio NYC Edition kan du skape trendy stiler på bare fem minutter!

Er du klar for et eventyr? Den hotteste nye kolleksjonen i ARTISTRY-familien handler om å dyrke våre lidenskaper, leve livet fullt ut og å se fantastisk ut mens man gjør det. Livet er tross alt for kort for kjedelig makeup.

Den nye ARTISTRY Studio™-kolleksjonen tar sin inspirasjon fra de mest trendy byene og er på en verdensomspennende reise for å føre de mest trendy stilene og produktene til kvinner som forstår skjønnhetens regler, men som ikke er redde for å bryte dem.

Første stopp introduserer en rekke produkter inspirert av individualiteten, stilen og lidenskapen til en by som ikke er redd for å marsjere etter sin egen takt – New York.

Den New York-baserte kunstneren Lady JDay har laget emballasjen til det begrensede opplaget av ARTISTRY Studio NYC Edition-kolleksjonen.

Byen som aldri sover

New York, New York! Blendende lys, dristige farger og smittsom energi – en by som er så flott at den måtte få et offisielt navn to ganger. Nå vil nye ARTISTRY Studio NYC Edition gi deg enda en grunn til å elske The Big Apple.

Første del av denne spennende kolleksjonen feirer lidenskap og skjønnhet i alle slags former, fra kunst og kultur til mote. Med New York som inspirasjon bak en sminkeserie som lovpriser det å uttrykke seg selv samt en emballasje laget av den lokale gatekunstneren Lady JDay, fanger kolleksjonen byens lys, farger og livsglede for å gi deg makt til å gi bådet livet og forretningen mer lidenskap – og suksess.

Ta en titt på denne videoen for å se New York Edition i aksjon!

Bare fem minutter!

Verken livet eller eventyret vil vente på deg, så hvert NYC Edition-produkt har blitt utformet for å skape trendy stiler på bare fem minutter! Light Up Illuminating Compact har en trio av farger, slik at du kan legge til litt glitter når du trenger det – på skuldrene, kinnbena eller utringningen – og bli like glitrende som de skinnende bylysene. 2-in-1 Lip Stick hjelper deg med å få vakre og dristige lepper i flere farger, mens 2-in-1 Eye Stick kan hjelpe deg med å mestre tidløse klassikere som smokey eye eller noe enda mer dristig ved å bryte noen regler. Hva med øyenvippene? Lash Boosting 3-in-1 Mascara har en unik børste som gir deg mulighet til å være deg selv og å ordne vippene akkurat slik du selv vil.

Vil du ha alt sammen? Ingen problem! Med sine tre koordinerte øyenskygger, blush, glitrende highlighter og ansiktspudder som siste instans, er On-the-Go Palette et must for den perfekte elegante – og dagligdagse stilen. Avslutt det hele med Tinted Lip Balm før du går ut døren. Du kan til og med kombinere den med andre leppefarger for å skape en unik farge kun for dine egne lepper!

Presenteres i denne kule emballasjen – perfekt for passionistas som elsker kunst, mote og kosmetikk!

Vær sosial!

Elsker du din ARTISTRY Studio-stil? Vis den frem til verden – og se hva andre passionistas gjør – ved å følge byomreisingen på sosiale medier med #ArtistryStudio #passionista #WearItShareIt. Ikke glem Instagram- eller Facebook-siden til ARTISTRY Europa.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår