Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Ekte verdi går aldri av moten

ARTISTRY

Michelle D’Aillard avslører hvorfor to varemerker har nøkkelen til vår suksess innen velvære, skjønnhet og forretninger

«Hvis du holder fast på noe lenge nok, vil det komme tilbake på moten … men noe av  ekte verdi vil aldri gå av moten!»

Jeg tror nok hun snakket om bestefar – men uansett glemte jeg aldri ordene, og jeg lærte meg at utholdenhet var en av de store hemmelighetene bak suksess.

Når jeg tenker tilbake på det hun sa, får det meg til å tenke på varemerkene ARTISTRY™ og NUTRIWAY™. i år vil ARTISTRY feire hele 50 fantastiske år innen hudpleie bygd på velvære, mens NUTRIWAYs DOUBLE X™ feirer 70 år – det er utholdenhet!

Byggeblokkene

For at noe skal kunne vare i 50–70 år må det bygges på viktige grunnpunkter som hjelper det, ikke bare med å overleve, men å blomstre. Disse viktige grunnpunktene inkluderer: et rammeverk, beskyttelse og renselse.

Tenk på det: et sterkt og solid rammeverk er nødvendig for å bygge noe som er større, bedre og mer betydningsfullt. Når denne grunnmuren er på plass, må den ha en måte den kan beskytte seg selv på. Deretter over tid, uavhengig av beskyttelsen, må den være i stand til å bli kvitt rester fra sine «år med erfaring og eksistens». Dette konseptet kan gjelde for alt: hus, biler, klær, sko … og til og med vår egen kropp! Ja, de fantastiske kroppene våre som vi alle håper vil holde ut lenge!

La oss sette alt sammen …

«Rammeverket» vårt består av sterke bein og muskler, sunne celler og et kraftig immunforsvar. Vi sikrer oss et solid rammeverk ved hjelp av  masse vitamin D . Imidlertid kan ikke kroppen vår produsere vitamin D på egen hånd; den må bli eksponert for sollys. Problemet med dette er ikke bare at vi tilbringer mye mindre tid utendørs enn noen gang før, men vi vet også at for mye eksponering for UV-stråling er den  største årsaken til for tidlig aldring!

Løsningen: tilskudd og UV-beskyttelse.

NUTRIWAYs Vitamin D gir kroppen 15 µg vitamin D for å styrke bein, muskler, celler og immunforsvaret. Den nye Multi Protect Lotion SPF 30 fra Essentials by ARTISTRY™ gir huden oljefri UV-beskyttelse samtidig som den gir den optimal fuktighet. Det perfekte «rammeverk»-teamet!

Det neste vi må gjøre er å beskytte rammeverket. Hver dag blir vi bombardert av negative innflytelser som dårlig kosthold, stress, mangel på søvn, alkohol, røyking og forurensning. Disse negative innflytelsene skaper frie radikaler som skader cellene våre og som til slutt fører til dårlig helse, aldring og sykdom.

Løsningen: antioksidantbeskyttelse.

Den mest kraftige antioksidanten: vitamin C! NUTRIWAYs Vitamin C Plus er formulert med vannoppløselig vitamin C fra acerola-kirsebær og produseres på våre egne Nutrilite-gårder. Den gir kroppen antioksidantbeskyttelse i åtte timer. Når det gjelder huden, gir ARTISTRYs nye Intensive Skincare™ Advanced Vitamin C + HA den høyeste mengden vitamin C som noen gang har blitt brukt i et ARTISTRY-produkt og to HA-nivåer for å forsegle fuktigheten og hudens fylde.

Til slutt må gi vi rammeverket vårt en måte å takle frie radikaler på; uansett hvor hardt vi prøver å beskytte både huden og kroppen, er det uunngåelig at aldring og dagligdagse innflytelser vil fortsette å skape giftige stoffer og celleforfall.

Løsningen: en god måte fremover.

Fytonæringsstoffer er plantenæringsstoffer som beskytter plantene mot sykdom, virus og bakterier. De gir kroppen lignende fordeler. NUTRIWAY DOUBLE X er formulert med en høy konsentrasjon av vitaminer og mineraler fra planteekstrakter. Akkurat som for huden, har ARTISTRY satt sammen en Detox Duo! ARTISTRY Intensive Renewing Peel, i partnerskap med ARTISTRY Intensive Skincare Advanced Vitamin C + HA, gjør at huden blir kvitt overflødige lag og rester samtidig som den gir den antioksidantbeskyttelse og fuktighet.

… tilbake til bestemor og bestefar … hemmeligheten bak suksess? Utholdenhet. Utholdenheten til to fantastiske varemerker for å gi deg suksess innen velvære, skjønnhet og forretninger!

Det blir ikke bedre enn det!

Beslektet innhold

La oss feire!

Ernæring & velvære

Mer

Gratulerer med jubileet, ARTISTRY!

ARTISTRY

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår