Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© gettyimages/izusek

Lett, men effektiv

ARTISTRY

Oljefri beskyttelse - perfekt bevaring for en ungdommelig hud

Vi nyter ofte av det faktum at dagene er lengre om våren, sommeren og høsten. Denne forlengede dagtiden oppmuntrer oss til å bruke mer tid utendørs. De av oss som er forpliktet til å være ute enten for å gå tur med hunden eller for å trene til sportsarrangementer, foretrekker å gjøre dette før solen går ned. Selv om de fleste av oss elsker solen, så inneholder solstrålene potensielt skadelig UV-lys som vi må beskytte oss mot. 

Bevar huden din

De med ungdommelig og naturlig fuktig hud kan kanskje ikke se tegn på skadene som solen kan påføre huden vår. Pluss de dramatiske endringene huden vår utsettes for i våre tenår, hvor vi tror at vi ikke behøver å smøre oss inn med ytterligere fuktighetskrem eller dagkremer. Ettersom tiden går, begynner vi å se effektene knyttet til eksponering for normalt dagslys. Det er derfor avgjørende å starte så tidlig som mulig med bevaring av huden vår.

essentials by ARTISTRY™s seneste familiemedlem er ment til å brukes fra tenårene og utover. essentials by ARTISTRY Multi-Protect Lotion SPF 30 er lett, oljefri og ikke-komedogent, noe som betyr at den ikke vil tette igjen porene med overflødig talg, og vil derfor ikke forårsake eller forverre akne eller komedoner.

Botaniske ingredienser tilbyr høy beskyttelse fra UV-lys, men også en mild og balansert hudpleie.

Dette nøkkelproduktet tilbyr et bredt spektrum av UVB-/UVA -beskyttelse med innebygd SPF 30. Sinkoksid gir en naturlig, mineralbasert beskyttelse mot UV-stråler og blålys fra LED-skjermer som mobiltelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner. Andre botaniske ingredienser er næringsrikt kokosvann, afrikansk vannmelon og NUTRIWAY™  acerola kirsebærekstrakt som beskytter mot frie radikaler og andre forurensninger. Denne milde kombinasjonen av ingredienser passer alle hudtyper, inkludert følsom hud, men vil bli spesielt verdsatt av de med fet hud som trenger en mildere og mer balansert hudpleie. 

Et fantastisk tilskudd til serien

Multi-Protect Lotion er det ideelle tilskuddet til essentials by ARTISTRY-serien. Den hjelper å holde huden fuktig, men kan smøres over Moisture Cream for ytterligere pleie eller over Anti-Blemish Gel Treatment dersom det behøves for spesifikke problemområder først.

Mot slutten av dagen kan Gel Cleanser eller Makeup Removing Wipes effektivt fjerne alle spor av skitt og sminke fra huden din. Følg opp med Anti-Blemish Refreshing Toner hvis du er utsatt for kviser, og deretter stryker du på en liten mengde Moisture Cream.

Hvorfor ikke bestille hele essentials by ARTISTRY-pakken? 

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår