Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© gettyimages/V. Tikhonova

Naturlig feilfri

ARTISTRY

Gi huden din lindrende hydrering og lett beskyttelse

Denne sesongen handler alt om «no makeup»-bevegelsen. Denne sminkeløse looken krever ekspertise og de rette produktene for å oppnå en hud som ser frisk og feilfri ut. Foundation er en av de fundamentale delene i din sminkesuksess. Den forandrer ansiktet ditt til et blankt lerret, jevner ut hudtonen og forsikrer at resten av sminken din ser fantastisk ut. Samtidig skal foundationen din ikke synes, noe som gir deg en subtil og naturlig glød som varer hele dagen. 

Det er viktig at du unner deg kvalitetsprodukter, slik at du får en sminkerutine som gir deg en følelse av at du skjemmer bort deg selv. Når du finner den rette foundationen, vil den for alltid være din løsning! 

Sheer Weightless Foundation ARTISTRY HYDRA-V™ er et nytt tilskudd til skjønnhetsporteføljen og vier det beste fra ARTISTRY™-sminke og ARTISTRY HYDRA-V-hudpleie for å gi deg en foundation som både gir fuktighet og dekker lett. Den skaper også en barriere mot forurensende stoffer og beskytter fra skadende UVB-stråler med SPF-15. 

Dekker lett

Denne foundationen har fått navnet sitt på grunn av dens flortynne dekning, lette hydrering samt dens evne til å naturlig dekke over ujevnheter. Den ultratynne konsistensen mykgjør uten å tette igjen porene og lar alltid huden din puste fritt. Gjennomskinnelige glødpigmenter som fanges i væsken skaper et duggfriskt og glødende utseende for huden din. Denne lette formelen er dermatologisk testet og passer for alle hudtyper.

Acai-bærene fra Hawaii er fullpakket med næringsrike godsaker som gjør at huden fortsetter å gløde. 

Premium ingredienser

Selvsagt bruker denne nye foundationen dine favorittingredienser fra  ARTISTRY HYDRA-V-linjen som gir og opprettholder fuktighet: vann fra Syltebøkilden i norske Eresfjord og revitaliserende acai fra Hawaii. Acai-bær er godt kjente for det rike vitamin- og mineralinnholdet samt det høye nivået av antioksidanter. Det er disse elementene som kan hjelpe med å redusere rødhet og gi huden fuktighet, noe som gjør det mulig for Sheer Weightless Foundation ARTISTRY HYDRA-V å gi deg et feilfritt utseende. 

Foundationen kommer i en rekke ulike nyanser og passer for alle hudtyper og hudfarger. Enten du skal i burdagsselskap, på et jobbmøte eller bare nyte en helt vanlig ettermiddag sammen med venner, så kan du denne sesongen få bedre selvtillit med feilfri hud.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår