Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Bli kvitt kviser for klar hud

ARTISTRY

Bli kvitt tilbakevendende kviser med Anti-Blemish-utvalget fra essentials by ARTISTRY.

Hormonendringer kan ha en dramatisk effekt på huden for mange unge voksne og tenåringer. Mange sliter med kviser.
Det kan være tøft for selvtilliten å komme tilbake til skolen etter sommerferien med ansiktet full av ujevnheter, kviser, hudormer og mer.
Gi selvtilliten et løft ved å avslutte sirkelen av kviser.

Siden tenåringer ofte er utålmodige, har de et for travelt liv for langvarige hudpleiebehandlinger. Det er her essentials by ARTISTRYTM Anti-Blemish-serien kommer inn i bildet. Den er utformet for å komplementere essentials by ARTISTRY-utvalget av naturinspirerte produkter, og behandler hudtyper med tendens til akne og utbrudd på en naturlig og målrettet måte.

Kjenn din egen type

Uansett om tenåringshud og ung hud har akne eller ikke, er det fremdeles viktig å starte med gode hudpleierutiner i en ung alder. Det er imidlertid lett å bekrefte om du har fet hud eller ikke. Du trenger bare å vaske ansiktet med en mild såpe og vente. Hvis huden kjennes oljete ut, uten at du har smurt på noen form for krem, har du fet hud.

Hvorfor fet hud med aknetendenser?

Ulike faktorer kan forårsake fet hud, deriblant gener, pubertet, stress, mangel på søvn eller dårlig kosthold. Fet hud er et forplantingsområde for bakterier, tette porer, utbrudd og, som et resultat av dette, akne.

Vær mild, men effektiv!

Røffe skrubber, renser eller behandlinger vil bare tørke ut og irritere huden og forårsake kviser og akne. Nøkkelen for å håndtere hud med aknetendenser er å være mild, men effektiv. Og målrettet. Vask ansiktet med Gel Cleanser - essentials by ARTISTRYfor å fjerne urenheter skånsomt – årsaken til tette porer og akne.

Sikt deg inn på problemområdene

Etter vask tar du på Anti-Blemish Pore Refreshing Toner – essentials by ARTISTRY. Denne milde og virkningsfulle toneren er spesielt utviklet for hud med aknetendenser, og inneholder naturens sitron og salisylsyre. Sistnevnte hjelper med å forhindre akne, hudormer og hvite nupper.

Ved behov kan du følge opp med essentials by ARTISTRY Anti-Blemish Gel Treatment for en målrettet tilnærming til behandling av kviser.
Takket være naturens trollhassel og salisylsyre, hjelper den milde formelen, som ikke tetter porene, med å lindre huden og redusere rødhet mens den jobber. Dette gjør at huden kan helbredes.

Topp tips for aknefri hud:

  1. Ikke rør. Det er fristende, men tenåringer må forstå at det å røre akne, kviser eller prikker bare sprer bakterier og forårsaker samme problem andre steder.

  2. Essentials by ARTISTRY-serien er lett, rask og effektiv –naturligvis.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår