Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Spesielle hudbehov for høst og vinter

ARTISTRY

Når årstidene forandrer seg, endrer også hudens helse og tilstand seg. For å holde huden din i tipp topp form, bør du også bytte hudpleieprodukter!

Det er tre komponenter som jeg føler er nødvendige for å forberede huden på høst- og vintermånedene.

  1. Eksfolier

  2. Evaluer hudpleieregimet ditt for mer fuktighet

  3. Legg til eller bytt behandlingsprodukter.

Eksfoliering etter sommermånedene er en utmerket måte å fjerne overflødige soleksponerte hudceller fra huden på. Det er det perfekte tidspunkt for å bruke ARTISTRY™ Intensive Skincare Renewing Peel eller legge til ARTISTRY Alpha Hydroxy (AHA) Serum Plus i din daglige hudpleierutine. Begge disse produktene vil øke celleomsetningen, noe som fører til sunn og smidig hud og gjør at produktet trenger gjennom og fukter huden mer effektivt.

Når det gjelder hudpleie liker jeg å gjøre en sammenligning med klær - du har ikke på deg de samme klærne om sommeren som du har om vinteren, ikke sant? Selvfølgelig ikke, og du bør også bytte ut hudpleieregimet ditt. Hudpleie for høst og vinter må omfatte produkter som tilfører ekstra fuktighet for å hydrere og beskytte huden. Det finnes mange alternativer. For eksempel, hvis du bruker essentials Hydrating om sommeren, kan det hende at du bør bytte til TIME DEFIANCE™ om vinteren. Hvis du på det nåværende tidspunkt bruker TIME DEFIANCE, bør du kanskje bytte fra lotion om sommeren til krem om vinteren. Og hvis du allerede bruker kremen, kan du legge ARTISTRY essentials Moisture Plus til regimet ditt før du begynner å fukte.

Til slutt, legg til et nytt behandlingsprodukt til ditt daglige hudpleieregime. ARTISTRY TIME DEFIANCE Refinishing Lotion, Vitamin C and Wild Yam og Intensive Skincare Anti-wrinkle Firming Serum er alle glimrende spesialprodukter for å få huden i optimal form til høsten og vinteren.

Gjør det enkelt. I løpet av disse månedene pakker du deg inn, du beskytter deg selv og holder deg varm... ta vare på huden på den samme måten. Pakk den inn med næring, beskytt den mot den kjølige, tørre luften og hold den godt fuktet!

ARTISTRY essentials
1) Alpha Hydroxy Serum Plus; Varenummer 107992
2) Moisture Plus; Varenummer 104133
ARTISTRY TIME DEFIANCE
3) Cleansing Treatment; Varenummer 102795
4) Conditioning Toner; Varenummer 102796
5) Day Protect Creme SPF 15; Varenummer 101821
6) Night Recovery Creme; Varenummer 101823
7) Vitamin C and Wild Yam; Varenummer 7313
8) Skin Refinishing Lotion; Varenummer 100240
ARTISTRY Intensive Skincare
9) Renewing Peel; Varenummer 107998
10) Anti-wrinkle Firming Serum; Varenummer 109709

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår