ABOER I FOKUS

Unn deg selv litt farge

ARTISTRY

ARTISTRY Limited Edition Escape to Paradise Colour Collection høsten 2012 vil lokke deg inn i en luksuriøs verden.

Når hun trer inn i et rom, stopper folk for å betrakte hennes skjønnhet. Teresa Palmer, det nye ansiktet til ARTISTRY™, kan ta pusten fra hvem som helst. Teresa er en av de få skjønnhetene som kan kombinere den kjølige, arktiske looken til en skandinavisk skjønnhet med varmen til en romantisk, norsk hytte. ARTISTRY Limited Edition Escape to Paradise Colour Collection høsten 2012 gjør det samme. De kalde nyansene til Crystal Glacier og varme tonene til Gilded Chalet vil lokke deg inn i ARTISTRYs prestisjetunge verden. Med Limited Edition Colour Collection for høsten 2012 har ARTISTRY kanskje satt sammen sin mest eksklusive Escape to Paradise-kolleksjon noen gang.

Overdådig og strålende

Det er nøkkelordene for denne høstens skjønnhetstrender. Florlette øyne i glitrende lavendeltoner og halvmørke nyanser om dagen; dype og sensuelle øyne i varme brunrøde toner innrammet av lange og fargetunge øyenvipper; og eyeliner-blyant for å definere og gjøre øynene skinnende og strålende. Naturlig skjønnhet er alltid på moten, og i år skal kinnbeina ha en varm rødrosa glød. Kald Bordeaux i kombinasjon med en isblek rosa leppefarge utgjør den siste leppetrenden: hydrerte, myke lepper med et lett strøk av isblek rosa eller en ultrafeminin lyslilla farge.

Motetrender for høsten 2012

Årets moteshow i New York fokuserte på blodrøde klesplagg med lange retrohansker trukket over albuen og vinterhvite klær bestående av strikkeplagg og lekre tekstiler. Bordeaux, som blander kalde bærnyanser og jordlige vintoner, var fremtredende, særlig i en overraskende og sensasjonell burgunderrød impregnert regnjakke som er både tiltrekkende og praktisk. Militærinspirert mote er tilbake denne sesongen, i form av klassiske herreklær skreddersydd for å fremheve en kvinnes former. Føler du deg ikke yppig nok? Stram inn midjen med årets formdefinerende, brede korsettbelter.

Ikke glem tilbehør

ARTISTRYs kolleksjon av neglefarger har tre nyanser som står perfekt til denne sesongens moter: den blodrøde og klassiske Diva, den burgunderrøde Seduction og den rosaaktige Innocent. Som alle moteopptatte kvinner vet, så er ikke antrekket komplett uten lakkerte negler.


Pass på å kjøpe minst ett produkt fra ARTISTRY Limited Edition Escape to Paradise Color Collection høsten 2012, og avslutt med en flott neglefarge fra ARTISTRY.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår