Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Hudpleie på Clean Beauty-måten

Skjønnhet

Produktene i Artistry Skin Nutrition™-serien er utviklet i samsvar med Clean Beauty-verdiene.

Uansett hvordan livet arter seg, krever bærekraftig og etisk atferd litt (eller ganske mye) ekstra omtanke og innsats fra oss. Fra din daglige jobbreise og søppelsorteringen hjemme til klær, møbler og mat du kjøper – det finnes mange måter å være miljøbevisst på.

Heldigvis er hudpleien ganske enkel, spesielt takket være Artistry Skin Nutrition™ . Denne produktserien er utviklet i samsvar med Clean Beauty-verdiene bak Artistry-produktene. Uansett om du tilfører fukt, beskytter eller renser huden, gir Artistry Skin Nutrition™ deg mulighet til å gjøre dette på en miljøvennlig og etisk måte, slik at samvittigheten din blir like ren som huden.

Hva er Clean Beauty-verdiene?

Kort sagt handler Clean Beauty om å utvikle hudpleie- og skjønnhetsprodukter som ikke bare er bra for deg, men også for verden rundt deg – planeten og alle som bebor den, både små og store.

Å stå inne for sine prinsipper betyr å være selektiv med hensyn til metoder og produktingredienser. Hvis noe ikke oppfyller kriteriene nedenfor, er det uaktuelt til bruk i Artistry™ Clean Beauty.


Artistry™ Clean Beauty


Bærekraftig landbruk

For å kunne få Clean Beauty-godkjenning må ingredienser til Artistry™ hudpleieprodukter oppfylle flere krav. Det første er at de er dyrket på en bærekraftig måte som er til fordel både for jorden og for lokalsamfunnene rundt gårdene.

Nutriway™-gårdene og NutriCert™-partnergårdene dyrker bestemte planter for å levere naturinspirerte ingredienser til dette formålet. Se for eksempel på Prevent Complex, som er utviklet for å bidra til å styrke hudens forsvarssystem med acerola-kirsebær, australske prestekrager og bjørnebærekstrakt fra planter som er dyrket i samsvar med Nutriway™-standarder.


Sporbarhet og pålitelighet

Å sette lit til bærekraftig landbruk er fint, men det er en lang prosess fra ingrediensene dyrkes til de når huden din. Artistry™ Traceability er en forpliktelse til å fremlegge bevis på hvordan produktene lages, med transparens fra vitenskapen bak ingrediensenes nytteverdi helt frem til testresultatene. Clean Beauty betyr å kunne stole på hudpleieproduktenes kvalitet.


Dyrevelferd

Hudpleieprodukter må testes. Omfattende testing, fra renhetstester til sikkerhets- og effektivitetstester, er en av tingene som gjør Artistry Skin Nutrition™-produktene så pålitelige. Hvis ingrediensene kommer fra dyr, vil ikke produktene gå gjennom en eneste test. Og når det kommer til testing på dyr, blir det automatisk avvist av Clean Beauty.

For å gjøre forpliktelsen om dyrevelferd offisiell, registreres alle Artistry Skin Nutrition™-produkter med The Vegan Society.


Minimal avfallsmengde

Produksjonsprosessen er essensiell for om et produkt kan anses som miljøvennlig. Derfor omfatter Clean Beauty-verdiene et krav for produksjonsanlegg om at de må være minst 90 % fri for restavfall.


Emballasje

Dette er prikken over i-en! Å redusere mengden papir og plast som brukes i emballasjen er Clean Beautys måte å binde sammen de etisk dyrkede råvarene og de etisk utviklede Artistry Skin Nutrition™-produktene i en pen liten sløyfe for deg, den miljøbevisste brukeren.


*Gjelder bare Nutriway™-ingredienser

Beslektet innhold

Den nye Artistry™-serien: et virkelig mesterverk

Skjønnhet

Mer

Nøkkelen til ungdommelig glød

Skjønnhet

Mer

Fordelene med en hudtoner

Skjønnhet

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår