Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© iStockphoto

Artistrys gaveguide for julehøytiden

Skjønnhet

Med alt fra næringsrike kremer til glitrende makeup-produkter har Artistry-varemerket akkurat det du trenger for å skjemme bort dem du er glad i denne julen.

Når julen nå nærmer seg med stormskritt, kan det å finne den perfekte gaven til dem du er glad i, bli stressende i det som skulle være en fredelig og hyggelig tid. Heldigvis har Artistry-varemerket de perfekte gaveideene for dine nære og kjære.

Reisepakker gjør det enklere å gi gaver

Den nylige lanseringen av Artistry Skin Nutrition markerte begynnelsen på et spennende nytt kapittel for Artistry-varemerket, og en flott mulighet til å sette i gang nye samtaler om ren og sunn skjønnhet. De nylanserte reisepakkene Artistry Skin Nutrition Beauty On-the-Go er den perfekte gaven for ren og effektiv skjønnhet, til dem du er glad i eller til deg selv – ja, for du fortjener å bli litt bortskjemt du også. Nå som vi kan begynne å reise igjen, vil mange dra til sine favorittsteder eller hjem for å være sammen med familie og venner i julen. Med disse nye reisepakkene kan du være sikker på at du ikke går glipp av en eneste dag uten din vante hudpleierutine mens du er på reisefot.

Hver pakke inneholder små, reisevennlige versjoner av renseprodukt, toner og fuktighetskrem (uten solfaktor). Pakkene er fokusert rundt enten fukttilførsel, fornyelse eller oppstramming, slik at det blir enkelt å velge den pakken som passer for dine hudpleiebehov. Produktstørrelsen gjør at du kan bruke hvert produkt i opptil to uker. Slik kan du finne det produktet som er riktig for deg, og kjøpe en pakke i full størrelse når du kommer hjem fra ferien!

De beste leppeproduktene til dine kjære

Tørre og sprukne lepper er et vanlig problem om vinteren. Beskytt leppene dine med en ARTISTRY STUDIO Los Angeles Edition Lip Oil Gloss. De holder leppene dine friske, og med de fuktgivende naturlige ingrediensene (som kokosolje, olivenolje, solsikkeolje, sheasmør og E-vitamin) vil dette være en gave til glede for alle du gir den til.

Hvis du er ute etter en enkel måte å friske opp et antrekk på i julen, kan du jo prøve med litt farge i form av røde lepper? Serien ARTISTRY STUDIOTM Shanghai Edition Light Up Silky Matte Lip Colours kan sammen med en flott håndveske være akkurat det som skal til for å friske opp antrekket – enten det er ditt eller noen annens.

Gi familien litt glød

Inspirert av den fargerike og pulserende hovedstaden i Thailand utviklet vi ARTISTRY STUDIO Bangkok Edition, en makeup-kolleksjon bestående av sterke farger og glitrende gulltoner.

Primer er en viktig, men ofte oversett trinn når man snakker om makeup. Vår 2-in-1 Perfecting Primer er en gave som ikke bare vil klargjøre og beskytte huden, men også gi den en lysende glød.

Avslutt skjønnhetsrutinen med vår Face & Body Shimmer Gel, ikke bare på kinnbena, men også på armer, bryst og alle deler av kroppen som du gjerne vil at skal glitre! Denne geleen vil lyse opp natten med glitter. Den konsentrerte glittergeleen for ansikt og kropp tørker raskt og holder seg på plass slik at du kan glitre i timevis på dansegulvet.

Vår Shimmering Eye Shadow tilfører makeupen en sofistikert og glamorøs look. Den myke øyenskyggen inneholder en innebygd primer som beskytter looken, noe som betyr at du kan fortsette festen til langt utpå morgenkvisten.

Nå er det snart jul, og med disse Artistry-produktene blir det enkelt å finne gaver til alle. De er morsomme, kreative og en fin måte å fortelle familie og venner at du bryr deg om dem.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår