Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Synlig sunn hud uten kompromisser

Skjønnhet

Michelle D’Allaird forteller hva du skal kunne forvente av den helt nye og spennende Artistry™-serien.

Lanseringen av Artistrys nye produktserie ligner ikke noe annet jeg noen gang har sett fra Artistry. Dette er en sterk tilnærming til hudhelse som omfatter en av verdens fineste ingredienser, teknologi og formuleringer. Fra ingredienser til emballasje er denne serien en begynnelse på en helt ny tidsalder innen skjønnhetsbehandling – en tidsalder med ekte hudernæring.

Jeg er så overveldet at jeg knapt vet hvor jeg skal begynne!

Vi begynner med begynnelsen

Du lurer kanskje på hvorfor vi moderniserer hele serien?

Svaret er tredelt: Fordi det var på tide, fordi markedet krevde deg, og, viktigst av alt, for å holde oss konkurransedyktige.

Frem til nå har hudpleieforskere og -merker sammenlignet ung og gammel hud og prøvd å hjelpe eldre hud å se yngre ut. Dette har vært den tradisjonelle tilnærmingen til hudpleie i mange tiår.

Amways forskning har gitt oss en ny tilnærming når det gjelder Artistry-merket. I stedet på å fokusere på ung og gammel, har hudpleieforskning utført av Artistrys eksperter gitt oss en ny måte å tenke på som fokuserer på om huden ser sunn eller usunn ut. Sunn mot usunn og ung mot gammel – egenskapene er de samme. Målet med Artistry-produktene er å få usunn hud til å se sunn ut, og å få hud som ser sunn ut, til å fortsette å se sunn ut, uansett alder.

© Taesun Kim, Anna Wolf

Barrierene i synlig sunn hud

Artistrys forskere har identifisert fem barrierer som bidrar til å beskytte hudens sunne utseende på en naturlig måte. De ligger alle i hudens overflate, hvor de overlapper hverandre og er sterkt avhengige av hverandre.


De fem barrierene

  1. Fuktbarrieren: Holder viktig fukt inne i huden så den ikke fordamper bort.

  2. Forsvarsbarrieren: Beskytter mot eksterne forurensninger.

  3. Mikrobiombarrieren: Balanserer de millionene av mikrober som lever på huden for å opprettholde en sunn hudflora.

  4. Miljøbarrieren: Beskytter huden mot de skadelige virkningene av miljøaggressorer som for eksempel UVA- og UVB-stråling, infrarødt (IR) og blått lys, forurensning og frie radikaler.

  5. Støttebarrieren: Holder huden glatt, elastisk og fast, samtidig som den gir huden evne til å produsere nye støtteproteiner.

Artistrys forskere gikk deretter et skritt videre og identifiserte hva hver av disse barrierene trenger for å fungere optimalt. De omtaler disse som de fem ernæringsbehovene, som er universelle og gjelder alle hudtyper, hudfarger og aldre.


De fem ernæringsbehovene

  1. RENSING for å holde hudens forsvarsbarriere ren og fri for irritanter, tilføres ved hjelp av rensemidler og sminkefjernere.

  2. BALANSE for å stabilisere og gi næring til hudens mikrobiombarriere, tilføres ved hjelp av tonere.

  3. GJENOPPBYGGING for å styrke og bidra til å støtte hudens reparasjonsprosessen for hudens barrierer, tilføres ved hjelp av fuktighetskremer.

  4. FUKTTILFØRSEL for å mette huden og styrke fuktbarrieren, tilføres også ved hjelp av fuktighetskremer.

  5. BESKYTTELSE for å styrke hudens miljøbarriere, tilføres ved hjelp av solfaktor og lysbeskyttelse.

© Chris Bain

Få ernæringen inn i Artistry Skin Nutrition

Da går vi videre til det selvsagte: ernæringselementet i Artistry Skin Nutrition .

Alle Artistry Skin Nutrition™-produktene inneholder ett eller flere fytonæringsstoffer som er dyrket på en av våre egne Nutriway™-gårder eller på en NutriCert™-sertifisert partnergård. Disse gårdene bruker frø av høyeste kvalitet, utøver bærekraftige og naturlige dyrkingsmetoder og følger strenge sikkerhetsregler og retningslinjer for et rettferdig arbeidsliv. Dette gir Artistry-ekspertene kontroll over ingrediensene fra frø til hud.

Etter å ha undersøkt flere titusener av kilder til fytonæringsstoffer, var det ett som skilte seg ut fra mengden: hvite filbaner. Som en av naturens beste supermatvarer er denne superingrediensen en fytonæringsstoffkilde så full av godsaker at det hjelper Artistry Skin Nutrition™-formlene å håndtere alle de fem ernæringsbehovene for synlig sunn hud. Derfor bygger alle Artistry Skin Nutrition™-produktene på disse frøene. Og hver del av frøet brukes – vi sløser ikke med råvarene!

© Donna Aristo

Følg med!

Jeg vil spare de nærmere detaljene om hvert produkt til den store lanseringen, men jeg vil fortelle at dere vil få tilgang til en lang rekke produkter for å tilføre fuktighet og forhindre rynker og linjer, samt til å stramme opp huden. Ingrediensene i hvert produkt er formulert for å fungere synergistisk med hverandre og kan når som helst blandes og settes sammen for å oppfylle individuelle behov.

Disse nye produktene vil også fungere i perfekt harmoni med alle Artistry Intensive Skincare-produktene, de personlig tilpassede Artistry Signature Select-serumene og -maskene og våre Dermasonic-enheter. Hva mer kan du spørre om?

Dere etterrspurte dette, og vi lyttet.

Forresten, jeg vet hva du kan spørre om, og nå kan du virkelig si «NEI». Vi bruker ikke lenger noen form for dyretesting, animalske ingredienser, parabener, mineraloljer eller natriumlaurylsulfat.

Vi har også sagt «JA» til veganvennlige, naturinspirerte, sporbare «helteingredienser», bærekraftige jordbruksmetoder, dermatologisk testede, nyskapende og fremfor alt bevist trygge ingredienser for alle hudtyper og alle aldre. Og alt produseres på anlegg som gjenbruker eller resirkulerer produktene sine, noe som fører til en enorm reduksjon i forbruket av papir og plast.

Der! Da var det sagt. Artistry-varemerket, med mer enn 60 års erfaring innen skjønnhets- og hudvitenskap, har et perfekt partnerskap med Nutriway™, verdens ledende merke innen vitamin- og kosttilskudd og over 85 års erfaring innen ernæring og velvære. Sammen kan de vise til 145 års erfaring! Alt i et samarbeid for å bedre din hudhelse.


*Kilde: Euromonitor International Limited, Vitamins and Dietary Supplements, World, GBN, Retail Value RSP, % breakdown, 2020.

Beslektet innhold

Nøkkelen til ungdommelig glød

Skjønnhet

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår