Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

La oss snakke om fakta

Skjønnhet

Finn ut alt du trenger å vite om hyaluronsyre og C-vitamin fra hudpleieekspert Michelle D’Allaird.

Som pedagog holder jeg meg til fakta. Jeg er helt overbevist om at hvis elevene får en klar forståelse av fakta, får de det grunnlaget de trenger for å ta gode avgjørelser.

Når det gjelder hudpleie, vil fakta alltid vinne frem. Hvis du forstår hudens fysiologi, kan du også forstå hvordan utvendige og innvendige faktorer kan påvirke hvordan den fungerer. Når du forstår produktingredienser, kan du også lett skjønne hvilke ingredienser som vil påvirke hvilke hudproblemer og hvorfor. Så enkelt er det faktisk. Det vanskelige er å «forstå».

Men du trenger ikke å bekymre deg, det er derfor dere har meg!

Her er fakta om to av mine absolutte favorittingredienser – C-vitamin og hyaluronsyre.

Kraften i vitamin C

  1. Vitamin C er en kraftig antioksidant som hindrer skader fra frie radikaler. Frie radikaler er som parasitter som spiser av huden din hvert minutt av dagen. Vi oversvømmes av dem gjennom eksponering for UV-lys, forurensninger i luften, ingredienser i kosmetikk, røyk, svevestøv, fibre fra klær og til og med fra stress. Antioksidantbeskyttelsen fra vitamin C er uovertruffen. Den beskytter hver celle i huden og kroppen. Den spiller til og med en ekstra rolle i å beskytte hudcellene mot UV-skader.

  2. Vitamin C har evnen til å stabilisere mRNA i kollagen. Dette er små budbringere som lages i cellekjernen, og de leverer proteinstrukturen som cellen skal duplisere. Vitamin C er kritisk i fremstillingen av kollagen i huden. Og sluttresultatet? Ny kollagen for fastere, mer ungdommelig og sunnere hud.

Hyaluronsyre

  1. Hyaluronsyre (HA) er et molekyl som produseres naturlig i kroppen. Det er en essensiell syre som finnes i bindevev, brusk, ben, hår, negler og hud. Den smører leddene våre for å gi god bevegelighet, og forsyner huden med en kritisk fuktbarriere.

  2. HA er en humektant, en ingrediens som binder og holder på vann og dermed er svært effektiv som fuktbeskytter. Når den brukes lokalt, øker den nivået av fuktbeskyttelse ved å forsegle fukten inne i hudlagene, samtidig som den gir en foryngende fylde på overflaten.

Den perfekte partneren!

Hvorfor fungerer disse to ingrediensene så bra sammen? La oss tenke litt mer på fakta.

Kraftig antioksidantbeskyttelse kombinert med fukttilførsel, umiddelbar fylde og glød. Det høres virkelig ut som det ikke kan bli bedre. Men det kan det!

ArtistryTM Vitamin C+HA tilfører ikke bare C-vitamin og hyaluronsyre, det tilfører dem med stor effektivitet og mange fordeler. Fordelene med C-vitamin er klare. Det som er uklart, er formuleringen. Vitamin C er svært ustabilt i møte med luft, lys og vann. Dette gjør det til en kjemikers mareritt når det skal innarbeides i en formel for et hudpleieprodukt. Når det tilføres til en hvilken som helst væske, begynner det raskt å degraderes, og resultatet blir minimalt med fordeler.

Artistry Vitamin C+HA er redningen!

Så hvordan sikrer vi at vi får maksimalt med fordeler ut av vitamin C i hudpleieprodukter? Vi begynner med vitamin C presset ned til en ren pulverform i en lufttett, forseglet kapsel. Dette opprettholder kraften til det blandes inn i HA-basen og sikrer maksimal dose av rent vitamin C når du er klar til det.

Men det slutter ikke der! I tillegg til HA inneholder baseserumet også mer vitamin C, utvunnet av acerolakirsebær fra Amways NutriwayTM-gårder.

Hvorfor bør Artistry Vitamin C+HA brukes innen 30 dager? La oss se litt på faktaene igjen. Artistry tester alltid produktene sine for å understøtte de lovte resultatene. Det viser seg at det er innenfor denne tidsrammen på 30 dager at en av hudpleiebransjens beste vitamin C+HA-formuleringer (etter min profesjonelle vurdering) kan love å levere kraftig antioksidantbeskyttelse, maksimal fukttilførsel og virkelig strålende, ungdommelig og sunn hud før C-vitaminet degraderes.

Det er ikke rart at dette er favoritten min!

Beslektet innhold

Show those lines who's boss

Skjønnhet

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår