Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Shutterstock

Lev som i L.A. – hjemme hos deg selv

Skjønnhet

Du trenger ikke å reise til Los Angeles for å få inn litt kaliforniske vibber. Oppdag hvordan du kan bli den beste Los Angeles-versjonen av deg selv – uten å bevege deg ut av ditt eget hjem!

California har lenge vært en foregangsstat for resten av verden når deg gjelder å se ut som om du bader i sollys og flommer over av god helse. Vi vil alle gjerne etterligne den aktive kaliforniske livsstilen, og nå kan vi det ...

Få California-gløden

Glødende hud og vakker, diskret makeup er en trend i Los Angeles. Du må imidlertid ikke være i den solrike delstaten for å få en sunn glød – Artistry Studio™ Los Angeles collection bringer den rett hjem til deg. Slik kan du skape Los Angeles-gløden i fire enkle trinn:

  1. Påfør Lights, Camera, Face Stick på kinnbena, neseryggen og over amorbuen. Denne markeringskremen gir en vakker glans til alle hudtoner. Hvis du har på deg plagg med bare skuldre, kan du påføre et lett lat over kragebena også.

  2. Piff opp øyenbrynene med Pacific Proof Brow Perfector, tilgjengelig i Beach Taupe og Beach Brown. Denne krem-gel-formelen er laget med kokosolje og vil gi næring til øyenbrynene samtidig som den tilfører pigment for å gjøre dem luftige og vakre.

  3. En liten touch av en skinnende metallisk farge på øyelokkene vil tilføre et lite blikkfang. Pacific Proof Eye Shadow Cream in L.A. Sunset gir den perfekte rosagylne fargen på alle hudtoner. Bruk den på hele øyelokket med den skråskårne applikatoren. Hvis du vil ha et mer diskret resultat, kan du bruke den bare ved øyekrokene.

  4. Med mindre du har tenkt deg ut på den røde løperen, er det bare lipgloss som gjelder i Los Angeles. Lights, Camera, Lip Oil Gloss i Pacific Coral gir en søt og frisk rosafarge som hever alle hudtoner, mens Pacific Wave er den ultimate nærmest fargeløse lipglossen med høy glans.

Spis fargerik mat

Los Angeles er kjent for sin sunne, friske og deilige mat. Ta kaliforniavibbene med hjem til ditt eget kjøkken, og lag din egen regnbueinspirerte salat. Det er sunt og godt og sender tankene til de friske og raffinerte smakene man finner i Los Angeles.

© iStockphoto

Se hvordan du lager denne California-salaten på Amagram, eller last ned oppskriften som PDF / ePub her.

Drikk med strandfølelse

Fortsett med de friske, California-inspirerte smakene med XS™ Power Drink Cool Mojito L.A. Edition. Denne deilige og umiddelbart oppfriskende drikken har den kjølende smaken av spearmint pluss en blanding av B-vitaminer som holder deg i gang. Vitamin B3, B5, B6 og B12 er kjent for å redusere følelsen av tretthet og slitenhet, mens vitamin B5, også kjent som pantotensyre, bidrar til at hjernen fungerer som normalt. Denne sukkerfrie drikken får deg til å tenke på en en nedkjølende vind fra havet, og er perfekt for å nippe til hjemme i hagen. på balkongen mens du nyter solnedgangen, eller til å ta med i vesken for en oppfriskning mens du er i farten.

Beslektet innhold

Unn deg en ansiktsbehandling hjemme med disse maskene

ARTISTRY

Mer

Show those lines who's boss

Skjønnhet

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår