Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Amway

Spesialisert hudpleie spesielt for deg!

Skjønnhet

Persontilpasset hudpleie er ikke lenger bare et behov eller en ønskedrøm. Det er en nødvendighet.

Vårt ønske om persontilpasset hud- og kroppspleie er et resultat av en større oppmerksomhet rundt helse og velvære, en anerkjennelse av forbindelsen mellom indre og ytre skjønnhet og behovet for å forbli ung lengst mulig.

Artistry Signature Select™-kolleksjonene gjør personlig tilpasning mulig for deg. Du kan velge en hvilken som helst kombinasjon av produkter og til og med bytte ut noen når huden trenger en forandring.

Hvorfor personlig tilpasning?

Huden er i stadig endring. Det er fordi den påvirkes direkte av en rekke faktorer som mat-, røyke- og alkoholvaner, vanninntak, kosttilskudd, søvn, stress og medisinsk behandling.

I tillegg vil hudens behov endre seg i takt med at miljøet rundt deg endres. Derfor kan det hende at det som fungerer bra om sommeren, ikke fungerer om vinteren, og at det som fungerer hjemme, ikke alltid fungerer på ferie.

Det huden din trenger i dag, vil være noe annet enn det den trenger i morgen, neste uke eller neste år. Å ha kontroll over hudens stadig skiftende behov er med andre ord veldig viktig.

Tre problemer, ett fantastisk produkt

Artistry Signature Select Personalised Serums™ står øverst på listen over førsteklasses behandlingsprodukter. Hver Signature Select-base er full av næringsrike botaniske råvarer som forsterker virkningen av de aktive ingrediensene i hver av de målrettede forsterkerne.

Ved å tillate en kombinasjon av opptil tre forsterkere per serumbase, kan du målrette løsningen mot flere hudproblemer samtidig. Uansett om du vil lysne huden, tilføre fuktighet, redusere rynker, stramme opp eller fjerne mørke flekker, kan du nå bestemme deg for tre behov og blande din egen serum. Siden huden trenger endring med tiden, kan du ganske enkelt blande et nytt serum for å få det du er ute etter.

Multi-mask i vei

Å bruke masker hjemme er som å ha ditt eget spa. Det kan imidlertid være en like stor utfordring å finne den riktige masken som å finne riktig renseprodukt. Men ikke nå lenger!

Artistry Signature Select Masks™ er utformet for å behandle spesifikke hudproblemer, og kan brukes i fritt valgte kombinasjoner. Akkurat som med alle Artistry Signature Select-produktene kan du velge den grupperingen som er riktig for deg: fettabsorberende på nesen, lysne huden rundt øynene, tilføre fuktighet i kinnene eller stramme opp på halsen – valget er ditt.

Gi kroppen din den omtanken den fortjener

Huden er kroppens største organ, men likevel fokuserer mange på bare den lille andelen som dekker ansiktet. Siden huden vår aldres i takt med resten av oss, trenger vi å ta vare på hver centimeter.

Akkurat som ansiktshuden har huden på kroppen også ulike behov på ulike områder. Artistry Signature Select Body™ -produktene er utviklet spesielt for bestemte hudproblemer. Rensing, eksfoliering, fukttilførsel, lysning og oppstramming ... hva mer kan vel kroppen din trenge? Du kan blande og sette sammen avhengig av dine spesifikke ønsker og målområder.

Personlig tilpassing handler om å få det du trenger når du trenger det. Så enkelt er det. Artistry Signature Select har tatt denne enkelheten og brukt dem på hver centimeter med hud. Alt du trenger å gjøre, er å finne din personlige sammensetning.

Beslektet innhold

Fordi du er spesiell

ARTISTRY

Mer

Utvikle virksomheten din med handelsverktøy!

Personlig pleie

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår