Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© iStockphoto

Få solbrun hud med sunn glød – slik de gjør det i LA

Skjønnhet

Ta en tur til fødestedet for begrepet «sunn livsstil», med ARTISTRY STUDIOTM Los Angeles Edition, og finn igjen din naturlige glød.

ARTISTRY STUDIOs verdensturne har allerede tatt deg med til de gamle templene i Bangkok, Tokyos travle gater og hjertet i blendende Shanghai – nå er det på tide å bli inspirert av solen, Stillehavets bølger og stjernespekket glamour fra Los Angeles. Den californiske makeup-looken handler alltid om å fremheve naturlig skjønnhet og fremme en sunn livsstil. Gi huden næring med de naturlige ingrediensene fra den nye ARTISTRY STUDIO-kolleksjonen og gjør deg klar til å gløde – the L.A. way!

Det finnes bare én L.A.

Åh, Los Angeles. Mer enn 46 km vakker kystlinje, fra Malibu til Long Beach, med noen av verdens mest ikoniske surfestrender og landemerker, inkludert Santa Monica Pier og Muscle Beach. Ta en tur rundt i et område så ser du lokalbefolkningen løpe, surfe eller drive utendørs yoga – og ser uanstrengt friske og vakre ut samtidig. Med nesten 700 km sykkelstier, utallige turstier, San Gabriel-fjellkjeden og nesten 300 soldager i året er det ikke rart at folk i L.A. omfavner en aktiv, utendørs livsstil.

Men det som virkelig gjør L.A. spesiell, er hvordan den livsbekreftende friluftsatmosfæren kombineres med Hollywoods stjernespekkede glamour. Dette er tross alt verdens underholdningshovedstad! Heldigvis er stjernelivet ikke forbeholdt kjendiser. I L.A: handler det å være en stjerne, om å omfavne din egen stil – enten det er en bohemaktig sjarm, sporty chic eller naturlig glamour – mens du lever et liv fylt av ting du elsker å drive med.

Din egen skinnende L.A.-makeover

Du trenger ikke å krysse hav og land for å få følelsen av California. Her er to fantastiske måter å omfavne gløden og glamouren som en solkysset strandløve fra L.A. La den sunne livsstilens fødested bli din inspirasjon!

© Getty Images

1. Californisk solkysset perfeksjon

Disse naturlige makeupproduktene fra ARTISTRY STUDIO Los Angeles Edition vil hjelpe deg å oppnå det sunne utseendet og gløden med distinkte konturer. Øynene dine vil se ut som L.A.s strender og solnedganger, og leppene dine vil bli silkemyke og sensuelle. Naturlige ingredienser, inkludert kokosolje, sheasmør og mangosmør vil nære huden, friske opp ansiktet ditt som en bølge fra Stillehavet og la deg skinne som en Hollywood-stjerne.

Slik får du looken: Begynn dagen med en dusj, og velg mellom den næringsrike Pacific Sunset eller den eksfolierende Pacific Wave Body Bars. Bruk NYC Lash Boosting Mascara og Pacific Proof Brow Perfectors som holder lenge og tåler svette, og lysne opp øyenpartiet med Pacific Proof Eyeshadow Cream i L.A. Sand for å gi øynene en strålende glød. Gi leppene dine en sensuell glans med Lights, Camera, Lip Oil Gloss i Pacific Coral, bruk 2-i-1-systemet Lights, Camera, Face Stick til å gi huden en sunn glød. Uansett om du er ute etter en uanstrengt, solkysset look på dagtid eller en mer glamorøs look til en kveld på byen, har den nye serien alt du trenger. Prøv din egen kombinasjon og finn din indre L.A.-stjerne!

2. Vær aktiv!

Livsstilen i L.A. (og den ultimate hemmeligheten bak all skjønnhet) handler om å komme seg ut og være aktiv. Men i stedet for å bare gå en tur, hva med å prøve noe nytt? Uansett om du velger surfing, terrengsykling eller yoga, vil en ny utendørsaktivitet virke foryngende på både kropp og sjel. Å ta en dypp i friskt vann er også en god måte å gi deg selv en boost på (bare pass på at du har på deg vår vannfaste øyenbrynsgel!). Det har vist seg at svømming i kaldt vann kan styrke immunforsvaret, aktivere endorfiner som gir deg en naturlig glede, brenne kalorier, forbedre sirkulasjonen og redusere stress. Så finn den nærmeste innsjøen, elven eller stranden, og hopp i vannet slik de gjør i L.A.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår