Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Det er sesong for å være ... VAKKER!

Skjønnhet

Nå kommer julen snart! Michelle D’Allaird deler sine tips for hvordan du kan ta vare på deg selv, og spesielt huden din, i denne glade og hyggelige, men også ofte hektiske, tiden av året.

Så er vi her, på vei inn i julesesongen med glitter, glamour og glød. Jeg elsker denne årstiden. Latteren og gleden med familie og venner og forventningene til et nytt år som er rett rundt hjørnet. Og er ikke alle klare for et nytt år nå? Det er i alle fall jeg!

Det første først

Det viktigste av alt: På denne tiden av året er det helt essensielt at du tar vare på deg selv. Uavhengig av kaoset og galskapen er god søvn, ernæring og trening helt nødvendig. Jeg vil til og med foreslå noen øyeblikks meditasjon for å samle deg med tanke og sjel for vekst, suksess og lykke. Med alt som har skjedd i 2020 er det å bruke noen øyeblikk hver dag til å være takknemlig for at du er den du er, for arbeidet du gjør og for at solen kom opp i dag også, den ideelle oppskriften på en god dag.

Og så tar vi det mer praktiske ...

Alle har hørt uttrykket «øynene er sjelens speil». Øynene våre uttrykker følelsene våre, hvordan vi har det fysisk og til og med tankene våre. De glitrer når vi «glitrer» og blir matte når vi føler oss «matte». Den festlige årstiden kaller på glitter, og det i store mengder. Derfor vil vi gjøre de vakre øynene våre til fokuspunkt for skjønnhet denne gangen. Heldigvis for oss alle ble Dermasonic Ultimate Eye-tilbehøret lansert akkurat tidsnok!

Ultimate Eye er en fantastisk måte å maksimere looken og tilstanden for den ømfintlige huden rundt øynene på. Ved daglig bruk vil denne fantastiske enheten forbedre effekten av alle Artistrys øyekremer, samtidig som det fremmer blodsirkulasjonen. Jeg foreslår å bruke det med ett eller flere av følgende øyeprodukter fra Artistry:

  1. Artistry Hydra-V Refreshing Eye Gel Cream for fukttilførsel og klarhet

  2. Artistry Youth Xtend Enriching Cream for å bidra til å holde tilbake aldringstegn

  3. Artistry Supreme LX Regenerating Eye Cream for å minimere synlige aldringstegn

I kombinasjon med fordelene av de aktive ingrediensene i hvert av disse øyeproduktene bidrar økt blodsirkulasjon til å minimere mørke ringer og hovne øyelokk som kan få øynene til å se søvnige og matte ut. Ingen vil vel ha det på denne tiden av året! Nå er området rundt øynene klare for Artistry Exact Perfecting Concealer for å sikre at de ser klare og skinnende ut hele dagen.

De delene vi ofte glemmer

Vi elsker å vise frem våre vakre øyne, men hva skjer med resten av kroppen? Å ta vare på huden fra halsen og ned er like viktig som i ansiktet. Dette er den perfekte tiden til å benytte seg av vår nye Artistry Signature Select Body-kolleksjon til å skjemme seg bort litt med luksuriøse teksturer og deilige dufter. Myk, glatt, smidig og glødende hud er den perfekte gaven til både andre og oss selv denne julen. Disse produktene inngår i denne fantastiske Artistry-kolleksjonen:

  1. Purifying Body Cleanser er en oppfriskende opplevelse som dyprenser og styrker huden med hver vask.

  2. Gi huden energi og jevn den ut, én til tre ganger i uken, med de fine bambuskornene i vår Polishing Body Scrub. Den fjerner varsomt akkumulering av død hud og ru områder.

  3. Tilfør huden fuktighet med vår Hydrating Body Gel. Jeg elsker denne gelen med grønn te og sitrus! Hver centimeter av huden føles som om den har fått et stort glass vann!

  4. Trenger du litt løft og fasthet? Vår Firming Body Lotion er full av nøkkelingredienser som reduserer cellulitter. Koffein, kaffefrøolje og alger har alle vært kjent lenge for å bidra til å løfte og gi fastere hud.

  5. Når du vil komme i festhumør kan du påføre den lett glitrende og behagelige Brightening Body Cream. Formelen inneholder ingredienser som gir glød, tilfører fuktighet og vitaliserer huden, akkurat det du trenger nå i julen.

Selv om 2020 har vært et vanskelig år, har vi lært, endret oss, vokst og tilpasset oss. Feir det, for det er det livet handler om.

God jul! Vi håper julen og det nye året vil gi deg helse, skjønnhet og suksess som du aldri har opplevd det før.

Stor klem fra
Michelle

Beslektet innhold

Utvikle virksomheten din med handelsverktøy!

Personlig pleie

Mer

Noen ting er bedre sammen.

Skjønnhet

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår