Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Getty Images

Elsk kroppen din, feir forskjellene

Skjønnhet

Feir din egen individualitet med den nye Artistry Signature Select™ Body-kolleksjonen

Huden er kroppens største organ, og den spiller en viktig rolle for kroppens funksjoner. Huden fungerer først og fremst som en barrière mellom deg og ytre faktorer som eksponering for sol, årstidsvekslinger og mikroorganismer. Imidlertid er det også en rekke interne faktorer som påvirker huden. Fra hvor mye du trener til arvelighet, hormoner og antall fettkjertler – alle har ulike hudtyper. Og hvis huden din blir for tørr eller utsettes for for mange kjemikalier, vil den ikke lenger kunne utføre sin oppgave som beskyttende barrière. Derfor bør du bidra til å beskytte den med de kroppspleieproduktene du liker best. Når alt kommer til alt, hjelper jo huden vi lever i, til å utstråle trygghet og kroppspositivitet. Vi burde alle elske kroppene våre og feire forskjellene!

Omfavn din egen individualitet

© Alicia Lopez

Generelt sett snakker vi om omtrent fem ulike hudtyper: normal, tørr, fet, kombinasjon og sensitiv. Du har kanskje hørt om hvor viktig det er å behandle ulike hudtyper i ansiktet, men har du noen gang tenkt på hvor unik kroppshuden din er? For eksempel er huden på albuene og hælene spesielt tykk. Det betyr at den krever spesiell oppmerksomhet og tilpasset pleie.

Alle kropper har vært på en helt unik reise gjennom livet og har sin egen historie, og alle har dermed også ulike behov. Det betyr at alle kropper kan dra nytte av personlig tilpasset hudpleie. Det første trinnet for å gi huden din riktig pleie, er å elske kroppen din ved å forstå dens behov og sette pris på forskjellene. Det andre trinnet er å finne kroppspleieprodukter som passer for deg og dine behov, men som også er i tråd med dine etiske verdier og lett passer inn i din daglige hudpleierutine.

For å feire hver enkelts personlige opplevelse med kroppshudpleie, er Amway nå stolte over å kunne kunngjøre lanseringen av den nye Artistry Signature Select Body-kolleksjonen. Hvert produkt hjelper deg å fokusere på spesifikke problemer og møte de spesielle hudproblemene du står overfor. De oppfriskende duftene tilfører energi og nytelse, mens den effektive hudpleien fører til strålende hud som er fastere, renere og mykere, og som ser sunnere ut. Det beste av alt er at de nye produktene er enkle å integrere i din daglige kroppspleierutine. Når de brukes sammen, løser de flere problemer på én gang.

Del opplevelsene dine med den nye Artistry Signature Select Body-kolleksjonen med #CelebrateMyDifference #Artistry #MySignatureBody #SignatureSelect. Vi gleder oss til å høre om favorittproduktene dine!

Resultatet av 145 års forskning

Hvert produkt i den nye Artistry Signature Select Body-kolleksjonen inneholder minst én botanisk ingrediens som er levert av NUTRILITETM, og som bidrar til å bekjempe ytre faktorer som for eksempel frie radikaler. NUTRILITEs bærekraftige jordbruksmetoder unngår giftige kjemikalier og sprøytemidler og gir ikke bare naturlig hud med et sunt utseende, men også sinnsro ved at du investerer i et miljøvennlig produkt. Hvis du slår sammen NUTRILITEs forskning og Artistrys forskning på hudhelse fra internasjonale vitenskapelige rådgivere, så får du et produkt som kombinerer det beste av to verdener – personlig tilpasset dine behov.

Les om de fem personlig tilpassede produktene for å finne ut hvilke produkter som passer best til deg og dine behov.

  1. Purifying Body Cleanser en pH-balansert, ikke-irriterende hudrens med sitrusekstrakt fra våre NUTRILITE-gårder beskytter fuktbarriéren og forsvarer mot tørrhet og forurensning for myk, ren hud.

  2. Hydrating Body Gel en lett fuktighetsgel for kroppen med nyperoseolje, ferskenblomstekstrakt og ekstrakt fra grønn te fra NUTRILITE beskytter mot frie radikaler og tilfører fuktighet i dybden i opptil 48 timer.

  3. Brightening Body Cream Acerolakirsebær og ekstrakt av hvite chiafrø fra NUTRILITE kombinert med Artistry™ Skin Brightening Complex gir huden en strålende glød.

  4. Firming Body Lotion denne avanserte, silkemyke serumkremen inneholder granateple fra NUTRILITEs gårder for å få huden til å se fastere og føles strammere ut, og for å redusere fremveksten av cellulitter.

  5. Polishing Body Scrub en eksfolierende skrubb som virker umiddelbart, og som består av acai, essensielle oljer og solbærekstrakt fra NUTRILITE, polerer matt hud som er skadet av forurensninger og gir den et glatt og energisk utseende.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår