Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© iStockphoto

Vanntilførsel for en glødende kropp

Skjønnhet

Gi hud og hår den næringen de trenger med en god porsjon H2O!

Vann utgjør mer enn halvparten av kroppsvekten din – og uten riktig mengde vann, kan ikke kroppen fungere på sitt beste. Tilstrekkelig vanntilførsel støtter kroppens immunforsvar (vårt beste forsvar mot sykdom), holder hodet skarpt og bidrar til hudens helse. Uansett om du ser glasset som halvtomt eller halvfullt, bør du heve det og prøve disse tipsene for å holde deg hydrert, se sunn ut og føle deg sunn og frisk..

Ta imot dagen med din daglige vannkvote

Du bør ha som mål å drikke minst åtte glass vann i løpet av dagen (til sammen 2 liter) for å bidra til å føre giftstoffer gjennom kroppen og rehydrere kroppen. Superlad hydreringen ved å legge til et kosttilskudd med mange vitaminer og mineraler, for eksempel TRUVIVITY BY NUTRIWAY™ BEAUTY POWDER DRINK , som bidrar til et sunt utseende og at du føler deg sunn og frisk. Men du må ikke slutte der. Det er også lurt å øke vanninntaket når du trener, er ute i varmt vær eller høy luftfuktighet, eller hvis du sliter med sykdom. Vi anbefaler å ta med en bærbar beholder og gjøre vannflasken til et obligatorisk tilbehør så du kan ta en slurk nå og da gjennom dagen.

Drikk vann, men spis det gjerne også

Hydrering kan skje på mange måter Spis en saftig fersken som en næringsmettet godbit som også er full av vann. Eller få en oppfriskende følelse med litt vannmelon, den består av 92 % vann! Grønnsaker inneholder også store mengder vann, for eksempel sprø agurker eller knasende selleri (som inneholder mye fiber og dermed også er bra for fordøyelsen!). Spis dem som snacks alene eller ha dem i en juicepresse eller i en smoothie som en smakfull drikk i varmen.

Fyll opp huden med fuktighet

Huden er kroppens største organ, og som alle andre organer trenger den nok vann for å fungere på sitt beste. Uten vann vil dehydrering gjøre at huden ser tørr, stram og flakete ut. I tillegg til å drikke tilstrekkelige mengder vann, bør du tenke på riktig hudpleie for dyp, langvarig fukttilførsel til huden, for eksempel Artistry Hydra-V™-produktene. Det perfektet tidspunktet for å fylle opp huden med fuktighet, er faktisk rett før du legger deg, siden hudcellene fornyer seg 2–3 ganger raskere om natten enn om dagen. Påfør et fukttilførende serum for å fylle opp de indre overflatelagene, og deretter en fuktighetskrem for å forsegle fukten i det ytterste laget.

Vask, tørk, tilfør fuktighet – og gjenta

Konstant håndvask kan være hardt for huden og gjøre den tørr, irritert og sprukken. En behandlingsmaske på hendene er en god måte å tilføre fuktighet til huden igjen, og det beste er at den også vil få hendene til å føles fuktighetsmettet, sunnere, jevnere og smidigere. Vi anbefaler først å bruke et eksfolieringsprodukt for å skrubbe vekk flakete, død, tørr hud. Deretter gir du huden næring med en fukttilførende maske eller et serum som holder fuktigheten inne, lindrer og bidrar til å skjerme huden mot miljømessige farer. Mens du holder på, kan du også gi hårlokkene dine en drink med en hårmaske. Dette vil bidra til å tilføre fuktighet og styrke og reparere skadet hår så det får tilbake sin naturlige, sunne glans Egenpleie har aldri vært viktigere!

Hold deg hydrert, både innvendig og utvendig, for en sunn kropp ikke bare føles bra, den ser bra ut også!

Beslektet innhold

5 måter å støtte immunforsvaret på

Aktiv livsstil

Mer

Unn deg en ansiktsbehandling hjemme med disse maskene

ARTISTRY

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår