Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Amway

En ny måte å ta vare på det sensitive området rundt øynene på

Skjønnhet

Michelle D’Allaird deler sine kunnskaper om den nye ARTISTRY Dermasonic Ultimate Eye-enheten og hvordan den best kan brukes for best mulig resultat.

Jeg husker da jeg fant ut at ARTISTRY™ skulle lansere Dermasonic-enheten. Jeg var så spent på den! Enheter med galvanisk strøm har vært tilgjengelige innen profesjonell hudpleie siden tidlig på 1920-1930-tallet, men det er bare helt nylig at vi har kunnet bruke dem hjemme.

Dermasonic-enheten er faktisk også mitt absolutte favorittapparat, og helt nødvendig for hudpleien. Hvorfor? Like kraftig inntrengning av ingredienser er ganske enkelt ikke mulig på noen annen måte.

Gå dypere med hudpleierutinen

Huden har en naturlig beskyttende sperre som holder 90 % av alle hudpleieprodukter «på overflaten». Med det kraftige galvaniske hodet på ARTISTRY Dermasonic-enheten nøytraliseres denne sperren slik at ingredienser som syrer, vitaminer, liposomer, enzymer og stamceller lett kan trenge dypere inn i huden. I tillegg kan det ultrasoniske rensebladet på Dermasonic-enheten fjerne smuss, fett og avfall fra dypt nede i hudens porer.

ARTISTRY Dermasonic Ultimate Eye

Og nå tar vi det ett skritt videre med den nye ARTISTRY Dermasonic Ultimate Eye-enheten! Den har alt Dermasonic-enheten hadde fra før, pluss noen ekstra funksjoner spesielt for å behandle det sensitive området rundt øynene på flere nivåer:

  1. Den galvaniske strømmen gir bedre inntrengning av de aktive ingrediensene i ARTISTRYs øyenkremer med de kraftige nærende, fuktgivende og antialdrende ingrediensene de inneholder.

  2. Den galvaniske strømmen fungerer vanligvis ikke med krem, bare med serum og gel. Dermasonic Ultimate Eye-enheten har imidlertid også funksjonalitet for termobehandling, en teknologi som bidrar til å øke absorberingen av krembaserte ingredienser. På den måten kan den sensitive huden rundt øynene få maksimal nytte av kremene.

  3. Huden rundt øynene er tynn og delikat, med minimalt av kjertler og blodårer. Å øke blodsirkulasjonen er helt nødvendig for at huden i dette området skal kunne fortsette å se klar og ungdommelig ut. Ultimate Eye-enheten har en vibrerende mikromotor som forsiktig stimulerer huden og bidrar til sirkulasjon.

En verktøykasse for et mesterverk av skjønnhet

© iStockphoto

I ARTISTRY-samlingen finnes det et utvalg av serumer og øyenkremer med de fineste, målrettede ingrediensene som er tilgjengelige for behandling av øyeområdet og ansiktet. Når du setter sammen en hvilken som helst av ARTISTRYs øyenkremer med Dermasonic Ultimate Eye-enheten, har du en kraftig verktøykasse med personlige ingredienser som garantert vil forbedre hudens utseende og skape et mesterverk av skjønnhet.

Serumenes hemmelighet

Til slutt kan du overveie ett triks til. Jeg er alltid veldig nøye på at ansiktskremer er for ansiktet og øyenkremer er for øynene. Det er sant. Men når det gjelder serumer, har vi litt friere spillerom.

ARTISTRY SIGNATURE SELECT™ Personalized Serums kan brukes rundt øynene, før du påfører øyenkrem. Det du må huske, er at de aldri skal brukes på øyelokket eller for nær oppunder vippelinjen.

Du har også tilgang til ett av de fineste C-vitaminproduktene på markedet: ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™ Advanced Vitamin C+HA Treatment. Det anbefales kanskje ikke til bruk helt inntil øyet eller på øyelokkene, men kan brukes på kråketær (det ytre hjørnet av øyeområdet) og langs uttrykkslinjer.

Når du skal bruke serum, klapper du forsiktig på en liten mengde under øyet fra ytre hjørne til indre hjørne langs øvre kant av kinnbenet, der øyehulen begynner, for å unngå å få noe av produktene i øynene.

Beslektet innhold

Utvikle virksomheten din med handelsverktøy!

Personlig pleie

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår