Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Getty Images

Tilbake til begynnelsen: foundation og concealer

Skjønnhet

Det viktige trinnet mellom hudpleierutinen og påføring av makeup

Vi har sagt det før og vi vil si det igjen – hvis du vil ha sunn og strålende hud, er det viktig å opprettholde et hudpleieregime som er spesielt tilpasset akkurat din huds behov. Men når du har fullført den daglige hudpleierutinen, hva gjør du da? Du sminker deg, selvfølgelig!

Her er en liten tommelfingerregel å huske på: påføring av foundation er det siste trinnet i hudpleierutinen og det første trinnet ved påføring av makeup. Foundation, i tillegg til concealer og dekkstift, vil dekke over urenheter og jevne ut hudtonen, samtidig som den utgjør underlaget for dagens makeup.


Ting du bør tenke på når du velger foundation

Når du velger en foundation, er det veldig viktig å ta hensyn til hudtypen din. Hvis du har tørr hud, bør du bruke en foundation som gir god dekning og god fukttilførsel for å unngå ujevne områder. Hvis du har fet hud, bør du bruke en holdbar foundation med matt eller pudder-finish. Da vil du slippe glinsende områder gjennom hele dagen! Hvis du har kombinasjonshud – litt fet i T-sonen og litt tørr rundt kinnene – kan du prøve å bruke en holdbar foundation med lett, lagvis dekkevne.

Vår favorittbase

  1. ARTISTRY™ Ideal Radiance Illuminating CC Cream – når du påfører denne lette kremen etter den daglige hudpleierutinen, vil den lysne opp hudtonen din og få huden til å gløde! Hvis du bruker CC-kremen alene, vil den gi flortynn til middels dekning og en halvmatt finish. Hvis du vil ha sterkere dekning, kan du påføre en foundation etter CC-kremen. Ikke bare vil foundationen blande seg sømløst med gløden i huden, den vil også holde seg lenger siden CC-kremen bidrar til bedre holdbarhet. Og best av alt, med solfaktor SPF 50 bidrar den til å beskytte og skjerme huden mot UV-stråler – perfekt for sommeren!

  2. ARTISTRY Youth Xtend Lifting Smoothing Foundation – så snart du er ferdig med ditt daglige hudpleieregime, vil Youth Xtend Lifting Foundation bidra til å jevne ut og stramme opp huden og gi deg en ungdommelig og strålende look. Med solfaktor 20 gir den også antialdringsfordeler ved å beskytte huden mot dagslys, samtidig som ARTISTRY Youth Xtend-teknologien vil bidra til å myke opp fine linjer og rynker over tid.

    Tips: Bland ARTISTRY Studio Edition Bangkok Shimmering Gel inn i foundationen for en fantastisk, glitrende look.

  3. ARTISTRY EXACT FIT Perfecting Concealer – uansett om du ser litt sliten ut under øynene eller har en irriterende rød urenhet, kan du bruke ARTISTRY Concealer til å minimere små skjønnhetsfeil. En annen stor fordel er at den holder lenge og tåler både varme og luftfuktighet.

    Tips: På generelt røde områder, for eksempel rundt nesen, kan du prøve å bruke den grønne korrigeringsfargen fra ARTISTRY Studio Tokyo Edition Correct & Perfect Face Compact – den vil bidra til å nøytralisere rødheten. Fullfør prosessen med å blande foundationen fra Tokyo Compact eller gå videre med ARTISTRY Youth Xtend Lifting Smoothing Foundation.

© iStockphoto

Triks for nøyaktig tilpasning

Concealere er allsidige og kan gjøre mye mer enn å bare dekke over urenheter. Her er noen praktiske triks for å oppnå mer med ARTISTRY EXACT FIT Perfecting Concealer:

  1. Påfør concealeren i form av en omvendt trekant under øynene for å redusere mørke ringer under øynene. Tuppen av trekanten skal strekke seg ut til kinnet. Når du blander inn concealeren, vil de mørke ringene under øynene bli utydelige, og ansiktet ditt får en våken, strålende look.

  2. Påfør concealeren på øyelokkene som underlag for øyenskyggen. Legg merke til hvor mye lenger øyenskyggen holder når du gjør dette.

  3. Forsterk strukturen på øyenbrynene ved å tegne en kontur rundt brynene med concealeren ved hjelp av en flat pensel. Når du blander ut kantene på concealeren mot foundationen, vil brynene få en klar kontur for en imponerende effekt.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår