Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Getty Images

Kjølig, gal og fargerik

Skjønnhet

Sett sammen produkter fra våre livfulle STUDIO-kolleksjoner inspirert av noen av verdens mest kjente storbyer

Uansett om du allerede er ARTISTRY STUDIO-fan eller ikke, er vi ganske sikre på at du kjenner til byene som har gitt inspirasjon til disse fantastiske kolleksjonene : New York, Paris, Bangkok og Tokyo. Med inspirasjon fra stemningen og fargene i noen av verdens mest levende storbyer har vi gitt ARTISTRY-fans en ny måte å skape en morsom og sofistikert look på. Nå er det på tide å sette dem sammen!

Makeup inspirert av New York City som du kan øve på hjemme!

Inspirasjon fra byen

Fra karakteristisk arkitektur til kunst, musikk og kultur, her er en påminnelse om hvor ARTISTRY STUDIO-kolleksjonene har funnet sin inspirasjon:

Kjølig, Tokyo-inspirert makeup som får deg til å si «kawaii».

NYC Edition – Tankevekkende, kunstnerisk graffiti, det evige neonlyset på Times Square og østkystens tøffe innstilling til livet gjenspeiles både i de modigste og de mer klassiske tonene i denne kolleksjonen.

Paris Edition – De drømmende, myke nyansene i denne kolleksjonen fanger opp det skimrende kveldslyset, Monets berømte akvareller, byens blomsterprakt og makronenes pasteller.

Bangkok Edition – Thailands varme kvelder, glødende solnedganger og skimrende gull og den levende energien i hovedstaden ga inspirasjon til fargene og palettene i denne kolleksjonen.

Tokyo Edition – Vårens berømte kirsebærblomster, eller sakura, den unike moten og byens gatekunst ble alle fanget opp da vi skapte denne kolleksjonen.

Internasjonale looks for Passionistas i alle land

Akkurat som med moderne kunst og mote, er makeupens verden åpen for kreative uttrykk. Så gå inn i din kunstneriske side og prøv å skape spennende looks ved å blande farger og produkter fra de ulike ARTISTRY STUDIO-kolleksjonene. Her er litt inspirasjon for å få deg i gang:

Gjør hudtonen din selfieklar med din favorittnyanse fra Tokyo Edition Correct & Perfect Face Compact Shibuya. Deretter kan du påføre litt Bangkok Glimmering Face & Body Gel for å fremheve kinnene, etterfulgt av Sakura Lip Tint som rouge for å gi ansiktet glød.

Preparer øyevippene med Bangkok Mascara Base Primer, og påfør deretter litt Tokyo Oh-So-Colourful Harajuku Blue eller 3-i-1-maskaraen i Gotham Black fra NYC Edition – bare til tuppene for en skarp look fra storbyens mørkere sider.

Til slutt legger du et sterkt grunnlag av leppefarge med Bangkok Matte Lip Crayon i enten Fuchsia Goddess eller Rose Goddess, og så kan du få den til å skinne med et lett strøk av Paris Edition Liquid Lip Colour i Louvre Lilac.

Skjønnhet er business

Lidenskapen din er en kraft når det kommer til salg – få litt inspirasjon for å kunne kommunisere med kundene dine om dine favorittmakeupprodukter fra vår forhandlerserie Å gjøre lidenskap til business.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår