Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

En kombinasjon er alltid bedre enn én alene

Skjønnhet

Michelle D’Allaird forklarer hvordan serumer og fuktighetsgivere fungerer bedre sammen.

Det er så mye her i verden som er «bedre sammen» ... som kaffe og kaker eller til og med skruer og muttere. Konseptet gjelder også for hudpleie. Huden vår påvirkes så lett av mange interne og eksterne faktorer at riktig hudpleie for helse og skjønnhet må komme fra flere ulike produkter. Den viktigste «bedre sammen»-hudpleien er kombinasjonen av serum og fuktighetsgiver.

Nøkkelen med denne kombinasjonen er å forstå hvordan de fungerer sammen. Hvert produkt spiller en egen rolle i hudens helse og tilstand, men sammen forsterker de hverandres effekt.

Det handler om lag

Overhuden er delt inn i fem lag. De to øverste er de beskyttende lagene. Det tredje er et overgangslag hvor cellene ikke lenger inneholder en kjerne og dør. De to lagene under er stadig i endring. Dette er kritisk informasjon som er viktig å forstå. Vi ønsker på ingen måte å påvirke denne naturlige prosessen jevnlig – og det er grunnen til at de fleste produkter holder seg på overflaten.

Produkter som kan trenge gjennom, er for eksempel syrer, vitaminer, liposomer, stamceller og riktig utformede serumer. Det er her «bedre sammen»-konseptet kommer inn. Fuktighetsgivere inneholder fantastiske ingredienser som nærer, tilfører fuktighet og beskytter de øvre lagene i huden. De inneholder sjelden ingredienser som trenger lengre ned i huden. Serumer inneholder konsentrerte aktive ingredienser som retter seg spesifikt mot hudproblemer i de lavere lagene. De har ingen innvirkning på næringstilførsel eller beskyttelse av hudens overflate.

En tilpasset løsning for hver enkelt

Nå, ikke vær urolig ... arbeidet har enda en gang blitt gjort for deg. ARTISTRY™ har laget de perfekte Better Together-pakkene som kan hjelpe deg å oppfylle kundenes behov. For dem som har såkalt «delikat» hud – det vil si forbrukere over 35 år – er ARTISTRY Signature Select Serum™ den ultimate duoen, med Firming og Anti-Wrinkle Amplifiers, satt sammen med ARTISTRY YOUTH XTEND™ Protecting Cream for normal-til-tørr hud eller Protecting Lotion for fet-til-kombinasjonshud. For den sunne og unge hudpleiekunden – under 35 – har vi Better Together-pakken med ARTISTRY HYDRA-V™ Nourishing Gel Cream satt sammen med ARTISTRY Signature Select Serum med Hydration og Brightening Amplifiers.

For optimal hudhelse … er det alltid «bedre sammen» med tilpassede pakker!

Merk: Better Together-pakkene vil være tilgjengelige fra den 23. juli 2019

Beslektet innhold

Øk fuktnivået

Skjønnhet

Mer

Fordi du er spesiell

ARTISTRY

Mer

På tide å bli glad i deg selv

Skjønnhet

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår