Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Fukttilførsel for alle årstider 

Skjønnhet

Ikke glem å tilføre fuktighet i sommer.

En av nødvendighetene i livet er vann, og det er like nødvendig for hud og hår som for resten av kroppen. Når du i tillegg tenker på hvordan de påvirkes av årstider og livet ellers, blir det klart at behovet for vann og optimal fukttilførsel varierer.

Om sommeren tenker jeg som profesjonell hudpleier bare "vann, vann, vann!". Og det gjelder på alle fronter innen både helse og skjønnhet. For å forsegle og opprettholde høyt fuktnivå i både hud og hår, bruker jeg mine gamle triks for vanntilførsel fra innerst til ytterst.

Avansert hudpleie

Mitt hudpleieregime på denne tiden av året handler alltid om ARTISTRY HYDRA-V™-produktene. Selv med mine «avanserte» hudpleiebehov (ellers kjent som voksen hud) fyller jeg huden opp med vann, mineraler og næringsstoffer fra HYDRA-V-serien og så fyller jeg på med min egen blanding av ARTISTRY SIGNATURE SELECT™ Personalized Serum med forsterkere for fukttilførsel, glød og antirynkebehandling. På denne måten optimaliserer jeg fukttilførselen samtidig som jeg kan legge til to forsterkere som kan arbeide med min «avanserte» hud.

Beskytt håret mot elementene

Dette er også den årstiden når jeg tar et ekstra tak med hårpleieregimet med SATINIQUE™ Smooth Moisture shampoo og conditioner. Den unike blandingen av kukui-olje og provitamin B5 forsegler fukten samtidig som den beskytter det tynne håret mitt mot UV-stråling og andre elementer på denne årstiden når jeg er mye ute.

La din naturlige skjønnhet skinne

Sist, men absolutt ikke minst, kombinerer jeg indre og ytre fukttilførsel med TRUVIVITY by NUTRIWAY™. Selv om dette er noe jeg bruker i kostholdet mitt hele året, er jeg ekstra nøye om sommeren med å få i meg tre pakker om dagen i tillegg til tilskuddet jeg tar om kvelden. Ved å gi kroppen tilstrekkelig tilførsel av vann og næringsstoffer vil TRUVIVITY by NUTRIWAY™ både øke fuktnivået og styrke de fuktbevarende elementene i huden.

Når årstidene endrer seg, endres også behovene for hud, hår og helse. Vær oppmerksom på disse endringene og behovene, og bruk det du trenger for å øke fukttilførselen så du kan bli både vakker og sunn, både i huden og håret.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår