Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Getty Images

Foundation-kurset: produkter som får huden til å se perfekt ut

Skjønnhet

Velg det beste grunnlaget for ditt ansikt.

Ansiktssminke omfatter mange flatterende funksjoner, fra å presentere en jevn hudtone med den finishen du ønsker, til å etablere et blankt lerret for den fargede makeupen. ARTISTRY™ dekker alle behov for oppretting, matting og perfeksjonering – ofte med ekstra hudpleiefunksjoner på kjøpet.

Du fikk en gjennomgang av de ulike flytende foundation-produktene i del 1 av foundation-kurset. Det finnes imidlertid mange ulike typer ansiktssminkeprodukter, alle med ulike formål. Vi hjelper deg å finne den riktige balansen for en feilfri start.

Snill kamuflasje

Vi sliter alle med småkviser, røde flekker eller mørke ringer under øynene av og til. Det er da en dekksminke blir din beste venn. Bland deg forsiktig frem til riktig nyanse av EXACT FIT Perfecting Concealer, med en formel som ikke sprekker og som ikke virker poretilstoppende, på alle mindre områder du vil skjule. På større ujevne områder bygger du opp dekningen med en CC-krem.

  • 240p
  • 360p
  • 480p
  • 720p

Påfør foundation og dekksminke riktig for et friskt, jevnt utseende.

BB eller CC?

BB- (Beauty Balm) og CC-kremer (Colour Correcting) har noen av de samme egenskapene:

  1. de bidrar til å jevne ut hudtonen

  2. de kan brukes alene som lett dekning eller som base under en foundation

  3. de lindrer huden med ekstra fukttilførsel og beskytter mot UV-stråler

Når du har funnet riktig produkt i riktig nyanse med riktig overflate, er du langt på vei mot å oppnå et feilfritt underlag.

Hvis du sliter med hyperpigmentering, med misfargede flekker, trenger du en CC-krem. ARTISTRY Ideal Radiance™ Illuminating CC Cream reduserer mørke «aldersflekker» og bidrar til å gjøre huden klarere for en sunn glød.

For en lett, transparent dekning eller et underlag som får foundationen til å sitte lenger, er en BB-krem best. ARTISTRY EXACT FIT™ Beauty Balm Perfecting Primer passer godt til alle hudtoner og jevner ut ujevnheter til en sømløs finish. Den kan til og med brukes på det sarte området rundt øynene.

Pudderperfeksjon

For å roe ned uønsket glans og legge grunnlag for ansiktsmakeup, bør du påføre et pudder, for eksempel ARTISTRY EXACT FIT Translucent Pressed Powder, med en svampapplikator. For en jevn, skreddersydd dekning bør du velge samme nyanse av pudderfoundation. Hvis du vil ha en mer silkemyk finish, børster du på din nyanse av Perfecting Loose Powder med ARTISTRY Powder Brush.

Nå kan du forlate huset med en vakker hudtone – eller du kan begynne å legge på farge og definere trekkene dine ytterligere.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår