Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

På tide å bli glad i deg selv

Skjønnhet

Michelle D’Allaird gir oss en viktig påminnelse om å ta vare på oss selv.

Vi lever i et «alt handler om meg»-samfunn, og det er ikke nødvendigvis bare dumt. Jeg tror vi har kommet til et vakkert sted hvor mange av oss vet hva som kreves – for å være en god venn, en god forelder, en god partner. Hva som kreves for å lykkes, og hva som kreves for å være glad, sunn og ungdommelig.

Og hva er det som kreves? Det kreves at du liker og elsker den du er! Så la oss bruke litt tid på å vise denne kjærligheten og til å bli glad i deg selv! Vi begynner selvfølgelig med ditt vakre ansikt.

Viktig for årstiden

Nå når vi nærmer oss våren, er det det ideelle tidspunktet til å kaste vintermasken – akkurat som de varme klærne – og fornye oss, akkurat som naturen rundt oss gjør.

Huden trenger sesongriktig pleie, uansett hvor du bor. Mine favorittprodukter til overgangen mellom vinter og vår oppnår tre viktige ting: de fremmer cellefornyelse, cellereparasjon og cellebeskyttelse.

En trio med godbiter

Først og fremst, det helt essensielle produktet blant alle av sesongskifteproduktene: ARTISTRY™ Intensive Skincare 14-Night Restore Program. Fjorten netter med intens cellereparasjon for å reparere skader og føre cellefornyelsen inn på en sunnere vei.

Deretter kommer ARTISTRY Intensive Skincare™ Renewing Peel. Dette er et helt nødvendig produkt for å bli kvitt vinterens oppsamlede forurensninger og friske opp og fornye huden til våren.

Og sist, men på ingen måte minst, vårt nyeste og beste tilskudd i serien, ARTISTRY Intensive Skincare Advanced Vitamin C + HA Treatment. Dette er den endelige løsningen for maksimal antioksidantbeskyttelse og fukttilførsel.

Mine damer (og herrer), huden representerer «DEG» – husk at den må vise verden at «alt handler om meg» ... og ta deg litt tid til å bry deg om deg selv!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår