Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Spol  rynkene tilbake

Skjønnhet

Banebrytende fyllerbehandling – det øyeblikkelige og varige svaret på uttrykkslinjer

Livet er fullt av overraskelser, intense følelser og vakre øyeblikk. Alle har sine egne uttrykk: et smil, latter eller en grimase. Det er dette som gjør oss vakre,  menneskelige og i stand til å kommunisere. Ulempen med all denne vidunderlige kommunikasjonen er uttrykkslinjene som dukker opp som et resultat. Hvis vi ikke vil at de tar over, er det på tide å ta grep nå.

Uttrykkslinjer: en forklaring

Selv om de ikke vises når vi er unge, dannes faktisk uttrykkslinjer lenge før vi begynner å legge merke til dem. Hver gang du smiler eller rynker på nesa, legger ansiktsmusklene et mikrostress på huden og bryter ned hudens beskyttelsessystem. Huden din blir også kontinuerlig eksponert for skadelige frie radikaler (svært reaksjonære molekyler som ødelegger systemet vårt), og vil etterhvert miste fuktighet og elastisitet. Når disse faktorene kombineres, fører de til at ungdommens midlertidige uttrykkslinjer blir permanente. Så selv om mange av oss lar oss lure av en falsk trygghet i vår ungdommelige hud, er det ingen bedre tid enn nåtiden når det kommer til antialdring.

En flytende fyller er redningen!

Intensive Skincare Vitamin C + HA, det nyeste tilskuddet til ARTISTRY™ Intensive Skincare-kolleksjonen, tar sin inspirasjon fra kosmetikkindustriens injiserbare fyllerprosedyre og bruker en banebrytende formel for å behandle skrukkete hud, fine linjer og rynker. En kraftfull kombinasjon av Vita-C Complex and Bi-Action Hyaluronic Acid Blend – som du selv blander før bruk for høyest mulig potens og effekt –styrker og beskytter huden samtidig som den gir fuktighet, og har blitt klinisk bevist til å synlig redusere alle uttrykksrlinjer. For best resultat bør du bruke ARTISTRY™ Intensive Skincare Vitamin C + HA innen én måned etter at du blander den.

Si «ha det» til uttrykkslinjer

ARTISTRY Intensive Skincare Vitamin C + HA bruker to ulike former for Vitamin C – en kraftfull antioksidant for antialdring – i sitt Vita-C Complex:

 1. Den første er et 100 % rent vitamin C-pulver,  oppbevart i en innovativ, aktiverende kork for maksimum effekt. Den andre er et serum med NUTRIWAY™-godkjent Acerola-kirsebæekstrakt. Den kraftfulle kombinasjonen gir 95 % mer antioksidant-beskyttelse enn en appelsin og 35 % mer enn det tidligere ARTISTRY-produktet Vitamin C + Wild Yam Treatment.

 2. Den andre komponentdelen – Bi-Action Hyaluronic Acid Blend (HA) – fungerer på to plan. I de øverste lagene av lærhuden skaper den en umiddelbar fetende effekt, mens den i de nedre lagene hjelper til med å øke hudens indre fuktighet for kontinuerlig fukttilførsel, smidighet og elastisitet.

Resultatet? Hele 86 % av kvinner som ble klinisk testet viste en reduksjon i alle uttrykkslinjer, og 81 % følte at huden deres ble glatt og smidig etter bare én uke!

 • 240p
 • 360p
 • 480p
 • 720p

Ta disse enkle stegene eller se videoen ovenfor for en demonstrasjon:

 1. Fjern dropperen

 2. Sett på den aktiverende korken og trykk på knappen for å slippe

 3. Rist flasken i minst 30 sekunder. Merk: Hvis det oppstår bobler, vil dette ikke påvirke produktets effektivitet

 4. Bytt ut den aktiverende korken med dropperen

 5. Gni dråpene mellom fingertuppene

 6. Stryk forsiktig på ansiktet. Merk: Hvis behandlingen føles kornete, betyr dette at du må riste den lenger for å oppløse pulveret helt. Gjenta stegene.

En komplett løsning

Når den kombineres med andre ARTISTRY-produkter, har du en perfekt kur for antialdring. Start rutinen med din favorittrenser og en mykgjørende lotion fra ARTISTRY, før du påfører Intensive Skincare Vitamin C + HA. Til slutt forsegler du alt det gode med din favorittfuktighetskrem fra ARTISTRY.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår