Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Solsmilet!

Skjønnhet

Nyt av de gyldne strålene uten å miste skjønnheten din.

Er det ikke fantastisk hvordan litt solskinn kan forbedre humøret ditt og snu alle rynker.... opp ned! Jeg kjenner ikke en eneste person som kan nekte for den fantastiske følelsen av den varme og strålende solen som danser over ansiktet deres. 

Men jeg vet at uansett hvor fantastisk det føles, så kan solens negative effekter forbli hos oss for resten av livet, og de negative effektene er IKKE noe som gjør at vi smiler! Ikke frykt, essentials by ARTISTRYTM Multi-Protect Lotion SPF 30 er her!

Hva jeg elsker med Multi-Protect Lotion

Ikke alle solkremer er like, og når det gjelder å beskytte de nydelige ansiktene våre, er det «essential» at vi har den rette formuleringen. Nye essentials by ARTISTRY Multi-Protect Lotion SPF 30 er perfekt formulert til å legge til flere nivåer av beskyttelse. 

Først og fremst inneholder denne bredspektrede solfaktoren et høyt nivå av sinkoksid, en fysisk solfaktor som beskytter mot både UVA og UVB, mens den samtidig absorberer overflødig olje og lysreflekterende kvaliteter som minimerer synligheten av ujevnheter i huden og rødhet. 

Paradiset for ansiktshuden

I tillegg er det den første solfaktoren på markedet som bruker kokosvann. Referert til som «paradiset for huden», pakker kokosvannet huden full av næringsstoffer, antioksidanter og fuktighet - alle ingredisenene som forbedrer hudens helse og tilstand. 

Dette elsker jeg virkelig med det nye produktet. Den oljeabsorberende kvaliteten av sinkoksid gjør det ideellt for følsom, fete og normal til fete hudtyper. Men også for meg selv (som har en tendens til å ha tørrere hud). Jeg elsker den fordi den ligger rent under foundationen min og hjelper sminken min til å sitte seg lengre hele dagen, samtidig som den låser inn næringsstoffene og fuktigheten med kokosvann. Huden min ser og føles frisk ut fra tidlig morgen... til nattens siste hendelse! 

Perfekt beskyttelse for alle aldre, alle hudtyper og ja... også menn! 

Beslektet innhold

Gratulerer med jubileet, ARTISTRY!

ARTISTRY

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår