Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© gettyimages/Paul Bradbury

Mild pleie for alle

Skjønnhet

En familievennlig og bærekraftig serie med personlige produkter.

Hver dag vil hvert familiemedlem enten gjøre seg klar for sine daglige aktiviteter eller friske seg opp etter jobb eller trening ved å bruke hygieneprodukter. Samfunnet vårt blir mer og mer bevisst på hva vi bruker på huden vår og i miljøet. For kun ett år siden relanserte heldigvis Amway sin G&H-serie med  forbrukerbevissthet og planeten i tankene. 

G&H-produktene med sitt nye utseende og nye formulering tilbys i tre kolleksjoner: 

  1. NOURISH+ beskytter og gir huden næring med formuleringer som er rike på fuktighet

  2. REFRESH+ beroliger og revitaliserer tørr hud

  3. PROTECT+ renser og beskytter med avansert deodorisingsteknologi

Merkets forsiktige og sunne tilnærming til kroppspleie betyr at det finnes noe for alle, til og med småbarn fra 3-årsalderen og oppover.

Fantastiske formuleringer

Hver eneste formulering i G&H-produkter er sulfatfri og pH-balansert, og ingredisense er naturlige og plantebaserte, noe som gjør dem milde og miljøvennlige. Produktene i NOURISH+ serien inneholder berikende sheasmør, honning fra appelsinblomster og gresskarfrøolje. Sammen gir de en næringsrik fuktighet og vitaminer som hjelper med å gjenopprette hudens naturlige fuktighetsbarriere. REFRESH+ serien inneholder ingredienser som beroligende aloe, druekjerneekstrakt, som har anti-inflammatoriske egenskaper, og grønn te-ekstrakt for å beskytte og gi huden vår energi. PROTECT+ serien holder på makten av naturlige mineraler så vel som ekstrakter fra blåbær og hvit te, for å vokte huden mot miljøskade, trøtthet og uønsket lukt. 

Bevisste produkter

I tillegg til at denne serien er nøye formulert for å være snill mot både huden vår og miljøet, så er produktpakningen også bærekraftig. Hver flaske og kartong er 100 % gjenvinningsbar og all pakning produseres ved å bruke elektrisitet som er 100 % generert ved hjelp av vindkraft. 

Oppdag mer om G&H-merket ved å Se videoen vår .

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår