Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© shutterstock

Bryllupskleskode for menn

Skjønnhet

Fantastisk barbering og hva man skal ha på seg for enhver type seremoni

Er du klar for den kommende bryllupssesongen? Enten du er brudgom og planlegger å være midtpunktet eller om du er gjest på et bryllup og leter etter din kommende brud, er dette måten du kan være på ditt friskeste og fineste for anledningen.

Formelt og delvis formelt antrekk: den klassiske måten og den kreative måten

Det finnes to måter du kan gjøre dette på. Hvis du tror at bryllupet blir tradisjonelt og konservativt, er det bra å gå for den klassiske måten. Gå for en passende dresskjorte og et vanlig slips kombinert med en grå eller marineblå dress – den typen du ville hatt på deg under en viktig forretningspresentasjon.

Kanskje jobber paret som gifter seg i en kreativ industri og du vet at bryllupet vil ha en løssluppen og moderne atmosfære. Du kan ha det gøy med mindre vanlige farger på dressen, som plomme eller olivengrønn. Prøv en mønstret skjorte, for eksempel med prikker, tøyslips eller morsomme sokker. Ha kun på deg en heldekkende smoking i de mest formelle bryllupene, som vanligvis vil angi kleskode-kravene i invitasjonen.

Vanlig eller «ingen kleskode»

Hvis bryllupet er avslappet og det ikke er en spesifikk kleskode, kan du gå for en sofistikert stil som er nok pyntet til å se respektabel ut. Det vil si en enkel og elegant stil, ikke joggebukse, shorts og T-skjorte. Prøv en sportsjakke med skreddersydde jeans, eller en penskjorte med klassiske bukser.

Formelt strand-antrekk

Til strandbryllup trenger du en lys og lett dress, både i farge og stoff, som f.eks. en beige lindress. Du kan kombinere den med en nystrøket, hvit skjorte eller en annen lett dresskjorte i lyse nyanser. Dette er en anledning hvor du kan gå uten slips og vise anklene dine, men hold føttene dekt med halvformelle sko slik at du fortsatt ser pyntet ut.

Perfekt styling

Den beste dressen i verden vil ikke gjøre noe for deg dersom barberingen din ikke matcher. HYMMTM -serien for menn passer både til daglig bruk og til spesielle anledninger. Vask ansiktet med Energizing Daily Face Wash HYMM, en mild cleanser som ikke tørker ut huden. Nå kommer vi til de tre tingene du må ha til en barbering: Foaming Shave Gel HYMM består av en formel med lakrisrotekstrakt som beroliger huden, og inneholder også sentider for å myke opp skjegget, noe som gir deg en mer komfortabel barbering. Et barberblad med bra kvalitet er også viktig for barberingen din. 5-Blade Razor HYMM er designet for å tilpasse seg enhver ansiktskontur, den passer godt i hånden og glir lett over huden takket være smørebåndet med Vitamin E og aloe vera. Den spesielle trimmeren for sideskjegg, bukkeskjegg og barter har beskyttende ribber for ekstra sikkerhet. Strekk deg til slutt etter After Shave Balm HYMM. Denne formelen med frisk lukt fukter det nybarberte området uten å etterlate rester. 

Det er det. Du er nå klar til å ta deg godt ut under bryllupssesongen!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår