Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Trio of success

Skjønnhet

Michelle D'Allaird beskriver en enkel kryssalgsstrategi for tre enestående samlinger

I dag lever vi i et samfunn hvor alt virker så komplisert. Våre travle dager, liv, familier, jobb, forretninger ... når det egentlig er ganske enkelt – det er vi som gjør det komplisert.

Livet kan være enkelt, og suksess kan være enkelt. Alt begynner med én ting: et enkelt og solid grunnlag. Et grunnlag man kan bygge videre på. I kjernen av Trio of Success finner vi tre produktlinjer: ernæring, skjønnhet og personlig pleie – tre fantastiske samlinger som ikke bare er grunnlaget for sin kategori, men også grunnlaget for å oppnå suksess i forretningslivet.

Et næringsrikt grunnlag krever det grunnleggende innen mikronæringsstoffer som vitaminer og mineraler, og maksonæringsstoffer som protein og fettsyrer - alt for å holde kroppen i tipp topp stand. NUTRIWAY™ Daily og NUTRIWAY DOUBLE X™ gir kroppen de vitaminer og mineraler som trengs for at den skal kunne gjøre de hundrevis av tingene den må for å opprettholde liv. Proteiner er kroppens byggeklosser, og det å ta proteinpulver hjelper med å gi hver celle i kroppen evnen til å vokse, reparere seg selv og blomstre. Sist, men ikke minst, vil Omega-3-fettsyrer sørge for at blodet strømmer og at kroppen pumper. Disse grunnleggende elementene er viktige for alle, uansett alder eller livsstil. Kroppen drives av disse grunnleggende behovene, og du vil snart se fordelen ved ekstra tilskudd.

Perfekt kombinasjon

Når du kombinerer hudpleieutvalget fra essentials by Artistry™, får du ditt grunnlag for vakker hud – alt som trengs for å rense og gi fuktighet for de som nettopp begynner en hudpleierutine og yngre kvinner som bruker hudpleieprodukter – uansett alder, hudtype eller etnisitet. 
Det finnes fire enkle og grunnleggende hudpleieprodukter som alle kvinner vil ønske å bruke daglig!

Med G&H™ kroppspleieserien har du et velværegrunnlag for hele familien. En suveren samling av produkter for å pleie hver eneste del av kroppen. De er utviklet for å forfriske, beskytte og gi næring til alle i familien fra tre år og oppover. Jeg simpelthen elsker denne samlingen. Du blir snart å merke at du har et eller annet G&H-produkt i alle rom hjemme. Dusjgeleer, såper, kremer og håndkremer; produkter som vi alle bruker hver eneste dag!

Disse samlingene er ditt grunnlag, din enkle løsning for å «bygge» suksess!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår