Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© GettyImages

Redaktørens valg

Verden av Produkter

I denne spesialartikkelen vil vi – det vil si vi i Amagram-redaksjonen – skrive om våre favoritt-Amway-produkter og hvorfor vi elsker dem!

Med så mange Amway-produkter å velge mellom, hvordan kan du vite hvilke du skal prøve? Og hvilke du bør foreslå for potensielle kunder? For å hjelpe deg vil vi dele to av våre favoritter gjennom lang tid – og et nytt produkt vi gleder oss veldig til! La oss gå rett til detaljene:

1. NUTRIWAYTM personlig tilpassede løsninger for unge yrkesaktive

NUTRIWAY lanserte noen spesialtilpassede løsninger for unge yrkesaktive i fjor, og vi elsker dem! Hvis du er som oss, som alltid er i farten og prøver å få mest mulig ut av hvert eneste minutt, har du ikke tid til å stoppe opp. Uansett om du takler dagens oppgaver på jobben med glanse, eller du driver med noe du er lidenskapelig opptatt av i fritiden, må du ta vare på helsen og være sterk og motivert hver dag. Her er våre favoritter blant de personlig tilpassede NUTRIWAY-løsningene for unge yrkesaktive, som handler om akkurat dette:

In Charge Kit
Denne pakken inneholder en kombinasjon av NUTRIWAY Vitamin C Plus, NUTRIWAY Omega-3 Complex og NUTRIWAY Vitamin B Plus Dual-Action, og er utformet for å gi aktive, unge yrkesaktive en boost av vitalitet og energi. Hvordan?

  1. Vitamin C Plus: inneholder C-vitamin, som bidrar normal energiomsetning og til at immunforsvaret fungerer normalt.

  2. Omega-3 Complex: inneholder omega-3-fettsyrene EPA og DHA, som støtter normal hjertefunksjon. Denne gunstige effekten oppnås med et daglig inntak på 250 mg EPA og DHA.

  3. Vitamin B Plus: inneholder 100 % av RI (referanseinntaket) av alle de åtte essensielle B-vitaminene. Vitamin B6 og B12 i produktet bidrar til normal energiomsetning. Det er en ekstra fordel at vitaminene slippes langsomt ut i kroppen, slik at du får de seks B-vitaminene tilført gjennom åtte timer så du kan føle deg i storform hele dagen!

Du kan lære mer om NUTRIWAYs personlig tilpassede løsninger her . Det finnes ulike alternativer for mange ulike livsstiler.

2. Artistry StudioTM

ARTISTRY Studio har allerede tatt oss med til noen fantastisk vakre steder. Fra New York til Paris, Bangkok og Tokyo – alle makeup-reisene vi har opplevd så langt, har gitt oss noen spektakulære looks. Som du kan forestille deg, gleder vi oss til å oppdage målet for den neste skjønnhetsreisen – Shanghai.

ARTISTRY Studio Shanghai Edition fanger byens majestetiske rødfarger, overdådige silkestoffer og livlige motebilde. Hva kan du forvente fra denne spennende nye serien? Ingredienser fra naturlige kilder, silkemyke teksturer, klare farger og mye mer. Hva vi gleder oss mest til? De ulike nyansene av pulserende røde leppefarger, selvfølgelig!

© Amway

3. eSpringTM

Grunnen til at vi er så glade i eSpring Water Treatment System, handler ikke bare om at det kan bidra til å fjerne forurensninger og eliminere 99,99 % av vannbaserte, sykdomsspredende bakterier i drikkevann , men også fordi det kan hjelpe oss å kvitte oss med en av våre dårlige plastvaner. Siden dette er en kompakt enhet som gjør at vi kan drikke rent, filtrert vann rett fra kranen, reduserer den vår avhengighet av vannflasker av plast – og dermed også arbeidet med produksjon og resirkulering av dem.

Det som gjør dette til denne månedens favoritt, er at du nå, i et begrenset tidsrom, vil motta et sett med stilige drikkeflasker på kjøpet når du kjøper en eSpring-enhet. Flaskesettet består av fire flasker i tre ulike størrelser: 1 x 330 ml, 2 x 550 ml og 1 x 750 ml. De er perfekte å bruke hjemme, utendørs, på jobben eller på skolen, og de leveres med et trekk i filt med en brodert logo for eSprings 20-årsjubileum i fire flotte farger.
Denne eSpring-kampanjen gjelder bare frem til 15. oktober 2020 eller så langt lagerbeholdningen rekker – så vær rask!

Lær mer om eSpring og de miljømessige fordelene i denne nye videoen . Gled deg!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår