ABOER I FOKUS
© Getty Images

Amway Mobile app – mye mer å utforske!

Forretningsliv

Ta en titt på de spennende nye tilleggene under Ekstra i Amway Mobile app i dag.

Vi gleder oss over å kunngjøre at to nye, morsomme funksjoner har blitt lagt til under Ekstra i Amway Mobile-appen ! Prøv, da vel – de er spesielt utviklet for å engasjere kundene dine på en ny og innovativ måte.

Vent, hva er Ekstra?Godt spørsmål! Ekstra-delen er et nyttig område i appen med nye verktøy og nytt innhold som du kan bruke til å engasjere kundene dine på en morsom og interaktiv måte.

Dette kan du forvente å finne i de to nye tilleggene i Ekstra-delen:

  1. Artistry Signature Select™-spørreskjema Avhengig av hvordan du og kundene dine besvarer spørsmålene om hudtypene deres, får du en persontilpasset anbefaling om hvordan du takler eventuelle hudproblemer.

  2. Double X-minnespill Finn ut hvordan du oppfyller ernæringsbehovet ditt ved hjelp av NUTRIWAY™ Double X og den nyttige informasjonen som følger med. Vi har også lagt til et morsomt minnespill med ernæringstema, som vil underholde deg hele dagen.

Hver av disse nye, underholdende ekstrafunksjonene bidrar til at kundene dine får en bedre forståelse av produktene gjennom morsom og engasjerende digital interaksjon. Grip sjansen dette innholdet gir deg til å øke omsetningen i forretningen din!

Følg med for flere nyheter om Ekstra-delen! I slutten av oktober lanserer vi et interaktivt spill om ARTISTRY STUDIO™ Bangkok Edition og Artistry Signature Select Masks. Det underholdende spillet lærer deg alt du trenger å vite om disse fantastiske produktene.

Har du ikke skaffet deg Amway Mobile-appen ennå? Last den ned i dag! Amway Mobile-appen er et praktisk, digitalt verktøy som inneholder masse informasjon om Amway-produkter, lanseringer og innhold, og som hjelper deg med å engasjere prospekter og kunder. Last den ned gratis fra Apples app store eller Google Play-butikken.

Beslektet innhold

Bruk verktøyene våre

Forretningsliv

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår