Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Forretningsliv

Har du hørt om Bronze-anerkjennelsesnålen?

Forretningsliv

Bronze-anerkjennelsesnålen anerkjenner ABOer som bygger en levedyktig Amway-forretning for fremtiden. Finn ut hvordan du kvalifiserer deg!

Mer
© Getty Images

Slik utnytter italienske ABOer mulighetene i Core Plus+

Forretningsliv

Vi følger opp ABOer i Italia

Mer
© iStockphoto

Bedre forretningsdrift

Forretningsliv

Det har aldri vært en bedre tid til å bygge opp Amway-forretningen din.

Mer
 • Inês Correia

  Portugal , Founders Emerald

  Som Anxo Perez sa en gang: det er ikke suksess vi skal beundre, det er hardt arbeid. Denne prestasjonen er resultatet av årevis av utholdenhet og konsekvent jobbing, samt at vi har sementert lederskapet vårt. Den er også resultatet av kontinuerlig nytenkning og tilpasning, begge avgjørende egenskaper i disse tider. Den beste avlingen er alltid et resultat av mange faktorer: frø, jordsmonn, klima og værforhold. I vår bransje kontrollerer vi frøene (handlingene våre), jordsmonnet (markedet og gruppen), klimaet (miljøet vi skaper) og værforholdene (løsningene vi skaper i møte med utfordringer). Løftet om frihet i denne forretningen innfris når vi sår med kjærlighet!

  Mer
 • Alina Mihaela og Eugen CORDUNEANU

  Romania , Founders Emerald

  Før vi startet Amway-forretningen vår, hadde vi en tradisjonell, vellykket forretning som vi hadde startet fra grunnen av.

  Mer
 • Daniela Cristina og Vasile STRUGARIU

  Romania , Founders Emerald

  Første gang jeg hørte om Amways mulighet, jobbet jeg som lærer og mannen min jobbet i utlandet.

  Mer
 • VÁGYI JENŐ JAMES

  Ungarn , Crown

  James Jeno Vagyi – Crown Story – Amagram

  Mer
 • Roman og Gita Hassmannovi

  Tsjekkia , Double Diamond

  Når vi ser tilbake på året som har gått, gjør vi det med stor takknemlighet. Ved å oppnå Double Diamond har vi nådd en viktig milepæl på veien til suksess. Vi vil gjerne få takke våre uplines og venner David og Kristin. Sammen med Dexter Yager-familien har de gjennom 25 år hjulpet oss med å utvikle muligheten som endret livene våre, og bidro til at vi fikk drømmene våre oppfylt. Vi setter stor pris på vennskapet og tilliten de alltid har vist oss. De lærte oss at samarbeid er utrolig virkningsfullt. Du oppnår mer når du jobber sammen med andre, enn du oppnår når dere jobber hver for seg. Ingen enkeltperson får til like mye alene som de får til i et velfungerende team. Først og fremst lærte de oss å bygge opp en forretning med et stort og lidenskapelig hjerte. Vi setter stor pris på all støtte og hjelp vi har mottatt fra Amway og daglig leder Ildiko Dikošová. Når du har en drøm, en mentor, en positiv innstilling, et fremragende opplæringssystem og en sterk allianse med et verdensledende selskap, er ingenting umulig. Vi har ikke ord for hvor takknemlige vi er for alt dere har gjort for oss.

  Mer
 • IBOLYA OG GYÖRGY VAJDA

  Ungarn , Emerald

  György jobber som gynekolog, foreleser på universitetet og ekspertvitne for rettsvesenet. Ibolya er epidemiolog innen feltet samfunnsmedisin og var statstjenestemann i 33 år.

  Mer
 • Elizabeth BALLA og Robert COZAK

  Romania , Emerald

  «Prøv ikke å bli vellykket, prøv heller å bli et verdifullt menneske.» Dette er en av de viktigste ideene Albert Einstein har gitt ettertiden.

  Mer
 • Mariana og Marius Titus BOTEZATU

  Romania , Emerald

  Vi startet vår egen Amway-forretning etter å ha lett etter noe som passet inn med våre egne ideer for fremtiden.

  Mer
 • Eva og Hans Nusshold

  Østerrike , Founders Crown Ambassador

  Ny Founders Crown Ambassador

  Mer
 • Yasemin ve Musa ULUDAĞ

  Tyrkia , Diamond

  Diamant er én av de mest verdifulle steinene i verden. Diamanter dannes gjennom en lang prosess. En overgang fra kull til diamant ... Navnet diamant som er gitt til denne nålen, representerer det harde arbeidet og anstrengelsen som kreves for å få den. Diamantnålen har en veldig viktig oppgaven. Man må gå gjennom flere trinn for å få denne nålen.

  Mer

Regional Diamond-konferanse i 2022 i Skottland

Videosenter

Skottland er berømt for vakker natur, gjestfrihet og sterke tradisjoner – og disse egenskapene vil også kjennetegne vår europeisk Diamond-konferanse i 2022! Vi ser frem til å se dere der og til å få en smakebit på det humørfylte og energiske skotske temperamentet

Mer

Har du hørt om Bronze-anerkjennelsesnålen?

Forretningsliv

Bronze-anerkjennelsesnålen anerkjenner ABOer som bygger en levedyktig Amway-forretning for fremtiden. Finn ut hvordan du kvalifiserer deg!

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår