ABOER I FOKUS

Forretningsliv

En tidslinje for direktesalg

Forretningsliv

Er du klar for en fygital fremtid? Vi ser bakover for å gå fremover

Mer
© Getty Images

En ny måte å betale på

Forretningsliv

Prøv vår sikre, raske og praktiske betalingsmetode i dag

Mer

Tiden er inne for Platinum

Forretningsliv

Kan du kvalifisere deg til Ny Platinum-seminaret i Dubai i 2020?

Mer
 • Scheel, Bodo og Bach, Peggy

  Tyskland , Executive Diamond

  Bilmekaniker og kontorassistent

  Mer
 • Daiva i Arturas Žiūkai

  Polen , Diamond

  Jesteśmy Daiva i Artūras. Prowadzimy biznes Amway już od pewnego czasu. Naszym największym hobby jest podróżowanie. Nie ma nic bardziej fascynującego niż zwiedzanie nowych miejsc na całym świecie i poznawanie różnych kultur. Ponadto dzięki podróżom umacniamy nasz związek.

  Mer
 • Ildiko Irina GERE

  Romania , Founders Diamond

  Mă numesc Gere Ildiko, sunt din Cluj Napoca, România, și dezvolt afacerea Amway de 20 de ani cu multă pasiune.

  Mer
 • Riina Juhanson

  Polen , Emerald

  Jeg jobbet som markedsførings- og salgsleder hos grossister. Når jeg begynte med Amway Business kunne jeg opprette en finanssirkel rundt venner og familie. Jeg begynte med Amway Business mens jeg hadde to barn i tenårene. Ski- og sykkelmaraton gjorde meg mentalt sterk og målbevisst for å kunne følge en flott livsstil. Jeg kunne ikke forestille meg å tilbringe de neste 50 årene i mitt forrige arbeid. Denne bedriften gav meg mulighet til å tilbringe mer tid med familien og barnebarnet mitt. Jeg hadde også mer tid jeg kunne bruke på mine egne lidenskaper.

  Mer
 • Urszula i Wojciech Cesarz

  Polen , Founders Emerald

  Vi bor i nærheten av Gdańsk, og vi er advokater. Wojtek pleide å jobbe som politimann, og Ursula drev sin egen bedrift. På grunn av profesjonene våre kom vi i kontakt med vanskelige sider av livet, men vi har alltid hatt tro på at det finnes muligheter som gjør livet lykkeligere og gjør at vi kan tilbringe det sammen. Amway business tente våre uoppnådde drømmer. Vi har to barn, og det viktigste for oss er å fremstå som lykkelige og selvsikre forbilder. Vi bygger bedriften sammen med partnere og venner. Vi er på vei fremover sammen!

  Mer
 • ČÍŽKOVI Lenka a Jindřich

  Tsjekkia , Founders Emerald

  Takket være Amways forretningsmuligheten kan alle leve slik de ønsker så lenge de tar personlig ansvar for å lykkes og følger rådene fra folk som tror på dem og vil de skal lykkes. Vi gjør alt vi kan for å oppfylle håpet og troen som fra sponsorlinjen og særlig sponsorene og mentorene våre, ABO-ene Alice og Roman Čížek.

  Mer
 • Ilona Priedniece i Normunds Priednieks

  Polen , Emerald

  Før vi startet Amway-bedriften, drev Ilona sitt egent firma, og jeg jobbet med offentlig administrasjon.

  Mer
 • Tea Rusjan

  Slovenia , Emerald

  Jeg begynte å bygge Amway-virksomheten da jeg var 23 år gammel. Amway tilbyr langt større muligheter enn en normal jobb, så da jeg ble 24 bestemte jeg meg for å jobbe utelukkende for meg selv. Denne jobben gir meg frihet til å arrangere tiden min slik jeg vil, som for meg er uvurderlig.

  Mer
 • Yasemin ve Musa ULUDAĞ

  Tyrkia , Diamond

  Diamant er én av de mest verdifulle steinene i verden. Diamanter dannes gjennom en lang prosess. En overgang fra kull til diamant ... Navnet diamant som er gitt til denne nålen, representerer det harde arbeidet og anstrengelsen som kreves for å få den. Diamantnålen har en veldig viktig oppgaven. Man må gå gjennom flere trinn for å få denne nålen.

  Mer
© iStockphoto

En tidslinje for direktesalg

Forretningsliv

Er du klar for en fygital fremtid? Vi ser bakover for å gå fremover

Mer
© Getty Images

En ny måte å betale på

Forretningsliv

Prøv vår sikre, raske og praktiske betalingsmetode i dag

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår