Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Alt om AMAGRAM

To kommunikasjonskanaler holder deg oppdatert om Amway-varemerker, produkter og kampanjer samt viktig informasjon om bedriften

Sørg for at du mottar ditt myAmway nyhetsbrev hver måned og ta en titt på de nyeste artiklene og innslagene på AMAGRAM Online nettsiden – begge vil hjelpe deg med å holde deg informert og dermed støtte din Amway-forretning.

myAmway nyhetsbrev

Se etter ditt myAmway-nyhetsbrev i e-postinnboksen din den 20. hver måned – alle ABOer med en gyldig og unik e-postadresse vil få vite når de nyeste relevante og interessante artiklene publiseres live på AMAGRAM Online samt andre emner som kan være interessante på Amway online eller sider på sosiale medier.

Husk at du kan redigere preferansene dine – velg fra hovedkategoriene for å kun motta innhold som er relevant for deg.

Bli abonnent med tre enkle steg fra Amway Online for å få den neste e-posten med det aller nyeste myAmway-nyhetsbrevet:

  1. Logg deg inn og hold musepilen over navnet ditt > under «Min konto» velger du Kommunikasjonspreferanser

  2. Velg eller legg til den unike e-postadressen du foretrekker å motta nyhetsbrevet på

  3. Velg dine ønskede markedsføringsabonnementer for å motta markedsføring om henholdsvis Skjønnhet, Ernæring og velvære, Hjemmet og Forretningsinformasjon ved å huke av. Standardinnstillingen er at alle fire kategorier er valgt.

Den vanlige distribusjonen av myAmway-nyhetsbrevet er bare én måte å få tilgang til AMAGRAM Online på den bærbare datamaskinen, smarttelefonen eller nettbrettet ditt. I tillegg er lenker gjort tilgjengelige gjennom Amway online etter innlogging, og individuelle artikler forhåndsvises gjennom Facebook-siden for Amway Europa – du kan også enkelt legge til AMAGRAM Online-nettsiden som et bokmerke!

AMAGRAM Online-nettsiden

Dra nytte av AMAGRAM-innholdet som en inspirasjonsguide for å velge mellom et bredt utvalg av Amway-varemerker og produkter av høy kvalitet. Lær mer om de unike salgspunktene, kampanjene og tilbudene – eller få tips om hvordan du kan bygge opp din egen Amway-forretning.

AMAGRAM har blitt publisert siden 2010, og det har blitt lagd over 400* originale artikler på tvers av 27 ulike Amway-markeder.

Artiklene er fulle av Amway-produktdetaljer for umiddelbare kjøp, lenket til Amways digitale verktøy og litteratur og med interaktive spill*, tips og fascinerende historier du kan kose deg med og dele med andre.

Del nyttige artikler eller kampanjeinformasjon med kontaktene, prospektene eller forretningsgruppen din på sosiale medier eller via e-post og bruk tipsene våre til å bruke produktene selv eller til å styrke dine presentasjoner til kunder eller prospekter – alt med bare noen enkle klikk.

*avhenger av markedet

Hvordan du navigerer deg gjennom siden

Verden av produkter består av tre hoveddeler

  1. Ernæring og velvære Artikler og produktinformasjon om vitaminer og andre kosttilskudd, retningslinjer for trygg og vellykket vekthåndtering og støtte til å ivareta en aktiv livsstil.

  2. Skjønnhet og Personlig pleie Nye produktlanseringer, artikler og brukertips for hudpleie og kosmetikk, personlig pleie, inkludert bad og kropp, munnhygiene, hårpleie og personlig pleie for menn samt et utvalg av dufter.

  3. Hjemmet
    Funksjoner og tips om hvordan du best holder hjemmet fritt for forurensere og skitt for deg og familien ved hjelp av skreddersydde apparater og rengjøringsprodukter. Du kan også prøve våre oppskrifter ved hjelp av kjøkkenutstyr i topp kvalitet.

Forretningsliv er kun tilgjengelig for registrerte Amway-forretningseiere (ABO-er). Etter at du har logget deg inn øverst til høyre på siden, kan du få tilgang til oppdateringer om Amway-bedriften, bonuser og belønninger, forretningslitteratur, muligheter for læring og spennende arrangementer.

Se gjennom alle Amway-suksessene fra de siste månedene og årene – helt tilbake til 2011!

Ta en titt på den nye guiden for kvalifiseringsnivåer   for å finne ut hva du trenger for å klatre høyere i Amway-bedriften.

Kos deg med morsomme og informative videoer som har blitt lagd eller publisert på AMAGRAM Video Centre , inkludert noen ord fra Doug og Steve og smakebiter på kommende arrangementer.

Gå til bunnen av AMAGRAM Online for å se  Lenkesenteret for rask tilgang til flere sosiale medier-kanaler for Amway og Amway Academy.

Besøk enhver tilgjengelig AMAGRAM-markedsnettside på hvilket som helst språk ved å bruke rullegardinmenyen fra flagget som vises øverst til høyre på siden:

Amway-varemerker på AMAGRAM

bodykey by NUTRIWAY™

Finn ut hvilken kroppstype du har og planlegg ditt eget individuelle program for vekthåndtering ved hjelp av produkter og litteratur som er skapt for deg.

NUTRIWAY™

Støtt ditt balanserte kosthold og livsstil, fyll ernæringsmangler med kosttilskudd og kom deg gjennom utfordrende faser ved hjelp av målrettede produkter – alt fra det pålitelige varemerket NUTRIWAY.

TRUVIVITY by NUTRIWAY™

Støtt din naturlige skjønnhet fra innsiden og ut med ernæringskosmetikk – spesialformulerte kosttilskudd og en skjønnhetsdrikk .

ARTISTRY™

Dette førsteklasses kosmetikkmerket drar nytte av naturens kraft og banebrytende vitenskap for å ta tak i de individuelle behovene til huden din. Underseriene består av fuktighetsgivende produkter samt produkter for antialdring, beskyttelse og ung hudpleie. ARTISTRY Colour Cosmetics og tilbehør hjelper deg med å skape en stil for enhver anledning.

AMWAY HOME™

Hold klesvasken frisk, oppvasken ren og overflatene glitrende med svært effektive formler som er milde mot både miljøet og familiehjemmet ditt .

iCook™

Spar tid og energi i husholdningen samt mengden fett du bruker i matlagingen med dette toppmoderne kjøkkenutstyret . Det finnes et sett for alle typer husholdninger!

eSpring™

Dette vannrensingssystemet eliminerer 99,99 % av potensielle forurensere som finnes i vanlig springvann.

FRAGRANCES by AMWAY™

Herlige dufter for menn og kvinner . Reflekter humøret ditt og gi et bilde av din individuelle stil samtidig som du fanger din egen unike essens.

SATINIQUE™

Et innovativt og førsteklasses merke for hårpleie som byr på en komplett kur for alle hårtyper og behov.

G&H™

G&H-merket tilbyr et bredt utvalg av  produkter for personlig pleie som er utviklet for å oppfylle behovene til hele familien.

GLISTER™

Munnpleiep roduktene fra GLISTER™ gir hele familien proaktiv beskyttelse for å sørge for at alle sine smil er like vakre og glade dag etter dag.

HYMM™

Den komplette barberopplevelsen – et utvalg av produkter som er designet for å forme og skulpturere uts eendet ditt samtidig som de holder huden i tipptopp stand for en mer komfortabel barbering.

XS™

XS™ Power Drinks inneholder høyere nivåer av B-vitamin for bærekraftig energi når du trenger litt ekstra. En nyere formel er til og med fri for koffein og taurin!

XS Sports Nutrition -produktene har en spesiell formulering med de rette ingrediensene for å hjelpe deg med å lade opp, holde energien oppe og styrke kroppen – før og etter trening.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår