Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Alt om AMAGRAM

To kommunikasjonskanaler holder deg oppdatert om Amway-varemerker, produkter og kampanjer samt viktig informasjon om bedriften

Sørg for at du mottar ditt myAmway nyhetsbrev hver måned og ta en titt på de nyeste artiklene og innslagene på AMAGRAM Online nettsiden – begge vil hjelpe deg med å holde deg informert og dermed støtte din Amway-forretning.

myAmway nyhetsbrev

Sjekk innboksen for å se om du har mottatt det månedlige myAmway-nyhetsbrevet – alle ABOer og kunder med en gyldig, unik e-postadresse kan finne ut når de siste relevante, interessante artiklene er ute på AMAGRAM Online, i tillegg til informasjon om andre emner som kan være av interesse på Amway Online eller på Amways sosiale mediesider.

Den vanlige distribusjonen av myAmway-nyhetsbrevet er bare én måte å få tilgang til AMAGRAM Online på den bærbare datamaskinen, smarttelefonen eller nettbrettet ditt. I tillegg er lenker gjort tilgjengelige gjennom Amway online etter innlogging, og individuelle artikler forhåndsvises gjennom Facebook-siden for Amway Europa – du kan også enkelt legge til AMAGRAM Online-nettsiden som et bokmerke!

AMAGRAM Online-nettsiden

Dra nytte av AMAGRAM-innholdet som en inspirasjonsguide for å velge mellom et bredt utvalg av Amway-varemerker og produkter av høy kvalitet. ABOer kan finne opplysninger om unike salgsargumenter, kampanjer og tilbud – og få tips om hvordan de bygger opp en Amway-forretning.

AMAGRAM har blitt publisert siden 2010, og det har blitt lagd over 500* originale artikler på tvers av 25 ulike Amway-markeder.

Artiklene er fulle av Amway-produktdetaljer for umiddelbare kjøp, lenket til Amways digitale verktøy og litteratur og med interaktive spill*, tips og fascinerende historier du kan kose deg med og dele med andre.

Del nyttige artikler og markedsføringsinformasjon med venner eller innen forretningsgruppen, i sosiale medier eller via e-post, og bruk tipsene våre om bruk av produkter til eget bruk eller under presentasjoner til kunder eller prospekter – alt er tilgjengelig gjennom noen få, enkle klikk.

*avhenger av markedet

Hvordan du navigerer deg gjennom siden

Verden av produkter består av tre hoveddeler

  1. Ernæring og velvære Artikler og produktinformasjon om vitaminer og andre kosttilskudd og støtte for aktive livsstiler.

  2. Skjønnhet og Personlig pleie Nye produktlanseringer, artikler og påføringstips for hupleieprodukter og kosmetikk, personlig pleie, inkludert bade- og kroppsprodukter, munnhygiene, hårpleie og hudpleie for menn.

  3. Hjemmet
    Funksjoner og tips om hvordan du best holder hjemmet fritt for forurensere og skitt for deg og familien ved hjelp av skreddersydde apparater og rengjøringsprodukter. Du kan også prøve våre oppskrifter ved hjelp av kjøkkenutstyr i topp kvalitet.

Forretningsliv er kun tilgjengelig for registrerte Amway-forretningseiere (ABO-er). Etter at du har logget deg inn øverst til høyre på siden, kan du få tilgang til oppdateringer om Amway-bedriften, bonuser og belønninger, forretningslitteratur, muligheter for læring og spennende arrangementer.

Se gjennom alle Amway-suksessene fra de siste månedene og årene – helt tilbake til 2011!

Ta en titt på den nye guiden for kvalifiseringsnivåer   for å finne ut hva du trenger for å klatre høyere i Amway-bedriften.

Spill av morsomme og informative videoer som er lagt ut i AMAGRAM-videosenteret.

Besøk enhver tilgjengelig AMAGRAM-markedsnettside på hvilket som helst språk ved å bruke rullegardinmenyen fra flagget som vises øverst til høyre på siden:

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår